Concert plin de adrenalină, cu Implant pentru Refuz, Altar şi Coma

Concert plin de adrenalină, cu Implant pentru Refuz, Altar şi Coma

0
DISTRIBUIȚI

ipr1

După o primă oprire la Bucureşti, weekendul trecut, turneul de primăvară pus la cale de trei dintre cele mai reprezentative trupe ale scenei rock autohtone poposeşte şi în Timişoara, evenimentul urmând să se desfăşoare în 22 martie la clubul Daos, de la ora 21.00. În cadrul evenimentului Adrenaline Tour amatorii de muzici rock au parte de recitaluri cu Implant pentru Refuz (I.P.R.), Altar şi Coma. Timişorenii de la I.P.R. au editat şase albume discografice de la debutul lor din 1995, iar anul trecut băieţii au finalizat un show unplugged care a reprezentat o mare provocare pentru ei.

Tot anul trecut au susţinut concerte în cadrul MTV Unplugged şi la GuerriLIVE Acoustic Session cu Bogdan Şerban. În prezent, lucrează, în paralel, la finalizarea montajului video/audio al concertului acustic şi la piese noi. Două dintre piesele noi vor fi ascultate, în premieră, în cadrul acestui turneu.


Octavian Horvath – voce, Valentin Popescu – chitară, Răzvan Nicov – chitară, Czifrak Ştefan – bass, şi Alexandru Hera – tobe, promit şi de această dată un show exploziv.

Tradiţia rock-ului

Clujenii de la Altar au debutat cu discul The Last Warning în 1993 şi s-au impus încă de la primele apariţii live ca una dintre cele mai prodigioase trupe rock româneşti. Anul trecut trupa a susţinut un turneu naţional în peste 20 de oraşe, pentru promovarea celui de-al cincilea material discografic, Mantra.  De-a lungul anilor, cei de la Altar au cântat alături de nume gigantice ca Iron Maiden, Sepultura, Testament, Prodigy, Napalm Death, Kreator, Iggy Pop, Uriah Heep, Ian Gillan, Sick Of It All, Exploited, Clowfinger, Him, Anathema, Cradle of Filth, ,Ektomorf sau Amorphis. Coma este una dintre cele mai iubite trupe de rock alternativ din România, care a debutat cu discul Somn, în 2001.

Cinci ani mai târziu, formaţia a editat albumul Nerostitele. Pentru una dintre piesele acestui material (Mai presus de cuvinte), a fost invitat special basistul trupei Faith No More – Bill Gould, aceasta fiind prima colaborare dintre un artist din România şi un nume mare al scenei rock alternative americane. În anul 2007, apare şi primul DVD al trupei intitulat “At the movies”. Anul 2008 a adus primul album unplugged “Coma light”- un album cu piesele mai vechi reorchestrate şi reinterpretate, urmat de un turneu de promovare în toată ţara şi în Republica Moldova. Ultimul single, “Vezi”, lansat la sfârşitul anului trecut a intrat în heavy rotation la Radio Guerrilla. În deschiderea concertului din Timişoara susţinut de cele trei trupe gigant ale scenei rock româneşti vor cânta timişorenii de la Era Ticăloşilor, iar biletele de intrare costă 30 lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.