Cristi Brâncovan, unul din liderii vechii galerii alb-violet: “Dacă PNL și PSD...

Cristi Brâncovan, unul din liderii vechii galerii alb-violet: “Dacă PNL și PSD se vor certa, se va tăia finanțarea pentru ACS Poli?”

1
DISTRIBUIȚI
387531_490868937604311_530135621_n
Cristi Brâncovan (stânga) consideră că sunt prea multe semne de întrebare la ACS Poli

Fostul lider de galerie Cristian Brâncovan este de părere că ACS Poli nu are un management care să garanteze stabilitate pe termen lung, deoarece președintele Florențiu Staicu a fost impus de primarul liberal Nicolae Robu, în timp ce managerul sportiv Călin Rosenblum a fost impus de PSD. De aceea, Brâncovan se întreabă dacă o eventuală ruptură în cadrul USL-ului nu ar duce și la tăierea finanțării echipei ACS Poli. Brâncovan a povestit, pentru PRESSALERT.ro, și despre migrația foștilor membri CVUCS Paul Prodana, Torpilă și Elicopter către grupul suporterilor ACS.

Situația de la ceea ce se dorește a fi echipa-fanion a Timișoarei nu este tocmai lipsită de pericole, este de părere Brâncovan. Fostul lider de galerie spune că, în viitor, ACS Poli poatea avea o soartă similară Politehnicii lui Marian Iancu, unde banii au ajuns să fie cheltuiți pe ciocolată și costume bărbătești. ”La club, Staicu a fost impus de primar în funcția de președinte, iar Rosenblum, de cei de la PSD. În România, știm în general că alianțele politice nu durează și mă întreb, dacă PNL și PSD se ceartă, se va tăia finanțarea pentru ACS Poli? Cei din managementul actual dovedesc că nu știu să facă un marketing real, au pe mână un buget enorm și nici nu îi interesează să aducă bani pe alte căi. Clubul ar trebui să publice facturile, pentru că ei au spus doar că s-au dat 400.000 de euro pe alte cheltuieli în afară de salarii, dar nu au specificat exact cum s-au cheltuit. E normal ca salariile să fie confidențiale, dar celelalte cheltuieli ar trebui să fie publice. Riscăm să ajungem ca pe vremea lui Iancu, când s-au cheltuit sume enorme aiurea”, a explicat Brâncovan.

ACS Poli ascunde gunoiul după ușă

Reprezentanții clubului au dat dovadă totuși de ceva cunoștințe de marketing atunci când au fost nevoiți să mascheze un scandal intern.


Cei 100 de suporteri, crede Brâncovan, care ar fi urmat să meargă la Arad să susțină pe ACS Poli au fost și o tentativă de a masca scandalul în care a fost implicat managerul sportiv și directorul adjunct de la LPS Banatul, Călin Rosenblum. Săptămâna trecută, Rosenblum a fost acuzat că îl amenință pe Silviu Balaure, fotbalist la grupa de juniori B de la ACS Poli, cu exmatricularea de la liceul sportiv dacă nu ar accepta să joace trei luni la echipa de juniori B a LPS.

”Toată săptămâna a fost o campanie de presă entuziastă despre noua galerie și pentru ca lumea să uite de scandalul în care a fost implicat Rosenblum. Clubul nu a dat nicio explicație despre problemele cu Balaure. Dacă acest club are așa un manager, e o mare problemă, mai ales că el nu poate fi schimbat nici de domnul primar, fiind impus de cei de la PSD în conducere. Există clar un conflict de interese între funcția de manager sportiv și cea de director-adjunct la LPS dacă Rosenblum vrea să mute juniori dintr-o parte în altă”.

Galerie „de plastic”

Cristi Brâncovan spune că vedetele de la Commando Viola nu au venit dezinteresat la ACS Poli și că formarea artificială a unei galerii este o greșeală. ”În codițiile în care Florin (n.r. Florin Ilie, zis Torpilă) vinde bilete pentru club, e clar că nu se poate vorbi că ei nu sunt interesați să susțină echipa, inclusiv privind faptul că Marius Babuciu e angajat al clubului în gestionarea relației cu suporterii. Problema e că, dintr-un orgoliu, se forțează o galerie care ar trebui să se formeze în mod natural. Cei de la club ar trebui să se ocupe de partea sportivă, iar când s-ar forma o nouă galerie, s-ar forma. Se face ca la CFR Cluj, unde există suporteri care au carte de muncă la club. De aceea, galeria CFR-ului nu e recunoscută și respectată de suporterii din țară. Cei 35 de suporteri au fost ținta ironiei arădenilor la meciul de ieri și când clubul va promova, va râde toată țara de galeria Timișoarei”, a mai spus Brâncovan. Ieri, la meciul cu UTA, au fost nu mai mult de 40 de suporteri ai ACS Poli în peluza destinată oaspeților. Cam la asta s-a redus grupul de „100 de suporteri” pe care l-a tot anunțat clubul de-a lungul întregii săptămâni.

 

1 COMENTARIU

  1. bai dobitocule latri de pomana! nu ai primit atentie si incerci sa darami totul,chiar acum cand echipa e aproape de promovare. pe vremea lui Iancu unde erai ? a..aveai ciocul mic…
    adunati ciracii si daramati totul…decat sa-i sustineti dezinteresat…
    toti sunteti o apa si-un pamant…cum nu primiti bomboane latrati.. rusine dobitocule…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.