CSU Poli pierde la scor după ce Milan Torbica a fost grav...

CSU Poli pierde la scor după ce Milan Torbica a fost grav accidentat, fiind operat de urgență

0
DISTRIBUIȚI

milan torbica

CSU Poli a pierdut pe terenul Științei Bacău la scorul de 28-19. Meciul a fost unul tensionat, cu multe eliminări de 2 minute, iar căpitanul lui Poli, Cristian Fenici a primit destul de ușor cartonașul roșu în minutul 42. Milan Torbica a suferit o fractură de piramidă nazală din primele minute ale partidei și a fost dus de urgență la spital pentru a fi operat.

Poli a făcut față gazdelor doar în prima repriză. După 12 minute de joc, moldovenii aveau un avantaj de 5-2, iar bănățenii au alergat să recupereze din diferență. Din păcate, Andrei Grasu nu a fost în formă în fața porții, iar ratările sale s-au simțit pentru alb-violeți pe tabelă. În minutul 20, CSU Poli s-a apropiat la scorul de 8-7 grație unui gol al lui Marius Ignat. Pe finalul reprizei, și datorită unor intervenții bune ale portarului Cristian Antonaru, timișorenii s-au apropiat la 10-9, respectiv 11-10, dar au irosit ușor șansele egalării.

La pauză, Bacăul lui Eliodor Voica a intrat cu 12-10, iar în partida s-a rupt în primele mintue din repriza secundă.


Timp de patru minute, Poli a încasta ușor 4 goluri și a înscris unul singur, astfel că în minutul 34 scorul era 16-11. Jumătatea reprizei a adus eliminarea centrului Cristian Fenici, jucător de bază în formația lui Gligore Czari. Fenici a văzut cartonașul roșu fără să lovească un jucător advers, ci pentru că a ridicat piciorul la o fază la care posesia revenea gazdelor. Fără Căitan, timișorenii nu au mai găsit resurse să revină și au ratat sistematic în situații de om-la-om cu portarul. Băcaunii în schimb au mers ceas și au câștigat facil meciul. Andrei Grasu a marcat cele mai multe goluri pentru Poli, dar puține raportate la evoluțiile sale obișnuite, 4, iar Cristian Fenici, Mihai Timofte și Gorjan Spahic au dînscris fiecare trei goluri. De la Știința Bacău, cei mai buni marcatori au fost Iancu, Ghiță și Da Silva, fiecare cu câte cinci goluri.

După meci, directorul sportive Sorin Sărăndan a declarat că Milan Torbica va sta sigur două săptămâni pe tușă, deoarece a fost operat la Bacău imediat în urma fracturii d epiramidă nazală. ”Pe toată durata partidei am fost la spital, jucătorul nostru Milan Torbica a fost lovit destul de grav, are fractură de piramidă nazală. A intrat de urgență în operație, i-a fost repusă piramida nazală la loc. Următoarele două săptămâni cu siguranță nu va fi disponibil și apt de efort. Cu siguranță ne-am dorit să facem un rezultat bun, dar în economia punctelor per total nu a fost calculat Bacăul. Ceea ce am fi obținut aici ar fi fost un bonus”, a declarat Sorin Sărăndan în direct la Digi 24 Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.