Cu un Ostaficiuc plictisit lângă ea, Monica Macovei a avut o revelaţie:...

Cu un Ostaficiuc plictisit lângă ea, Monica Macovei a avut o revelaţie: „nu am însoţit măsurile de tăiere a salariilor şi pensiilor de decenţă şi solidaritate”

3
DISTRIBUIȚI

monica macovei 2

Fostul ministru al Justiţiei, europarlamentarul PDL Monica Macovei, a venit astăzi la Timişoara pentru a-şi prezenta moţiunea pe care vrea ca partidul său să o adopte. Prezentarea a avut loc la sediul PDL Timiş, filială care şi-a exprimat deschis susţinerea faţă de candidatura la șefia partidului a actualului preşedinte al formaţiunii Vasile Blaga. La deschiderea evenimentului a fost un moment muzical, urmat de aplauze, mesaje “războinice” şi un recital din Caragiale. Macovei a atenționat de la început că „PDL nu face opoziție,  nici campanie electorală nu s-a făcut la nivel central. Dacă facem campanie ca să câştigăm cât mai mult, cu conferinţe de presă, avem aceste rezultate pe care probabil le-am şi vrut. Trebuie să creezi evenimente, trebuie să te lupţi cu competitorul, nu să îi cânţi cântece de dragoste. Se face curte PNL- ului de către preşedinte și de către de alţii din partid care îl susţin.


Noi cântăm, jucăm, încercăm să trecem de o parte a puterii. Mă tem că refacerea alianței va însemna plecarea unora din partid”.

După ce a tunat şi fulgerat că România nu a fost acceptată în Schengen din cauza indiferenţei USL, Monica Macovei și-a prezentat atu-urile față de cei doi contracandidați ai săi. „ Ce am în plus faţă de ceilalţi doi candidaţi? Eu sunt credibilă într-o măsură mult mai mare decât Vasile Blaga şi Elena Udrea. Pentru a vorbi oamenilor, aceștia trebuie să te simtă şi să aibă încredere în tine. Oricât de frumoase ar fi vorbele pe care le spui, dacă omul nu simte că le crezi, nu te va urma. Când mi-am anunţat candidatura am primit nenumărate semnale de la oameni care spuneau că dacă câştigă Macovei, mă înscriu în PDL”.

Cât despre greşelile pedeliste, Macovei a admis că „nu am însoţit măsurile de tăiere a salariilor şi pensiilor de decenţă şi solidaritate”.  Privind spre viitor, legat de moţiune,  Macovei  a explicat că este axată pe două direcţii – partidul şi ţara. Despre formaţiunea pe care vrea să o conducă spune că își dorește „să fie un partid mare în care să intre personalităţi”. Pentru ţară promisiunile pedelistei ar fi făcut gelos orice candidat la prezidenţiale – „direcţia Vest,  pe economie rol minim al statului în piaţă, libertate economică, reducerea taxelor impozitelor, cea mai bună soluţie pentru asistenţa socială este creearea de locuri de muncă, pe educaţie 6% din PIB în Constituţie”.

Pe toată durata expunerii lui Macovei, președintele PDL Timiș, Constantin Ostaficiuc, a dat semne de plictiseală și a ascultat mesajele colegei sale de partid roșu la față, ca un rac.

3 COMENTARII

  1. Mai credibila decat ceilalti????????
    Mai lipsita de simtul realitatii decat ceilalti….
    Au anuntat-o unii ca se vor inscrie in PDL daca castiga ea??? Da’ de unde stiau cum s-a contacteze daca nu erau membrii PDL?????
    Caragiale, fratele meu, unde esti ….

  2. femeia asta are cred o memorie foarte surta ! Nu e ea persoana care i-a declarat pe fostul director de la aeroport si pe vestitul Popo(u)viciu apti din punct de vedere juridic, pt. a face parte din parlamentul tarii? Tot orasul vuieste (chiar urla) de cite matrapazlicuri au facut cei doi (si multi alti) si ea ca persoana juridica nu vede incompatibilitatea politica a celor vizati ! Asta da motiv de-a intra la PDL, cind poti fura pina nu mai ai ce face cu hotia si nici un punct de lege nu te poate ataca , astea da avantaje PDL !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.