Cum s-a împăcat primăria cu firma Strabag, care nu le mai răspundea...

Cum s-a împăcat primăria cu firma Strabag, care nu le mai răspundea la telefon

1
DISTRIBUIȚI

muncitori-drumuri

„Iată că şi presa este bună la ceva” – este afirmaţia pe care a făcut-o, în glumă, astăzi edilul şef  Nicolae Robu. Acesta a anunţat că „am reluat cooperarea cu firma Strabag (firma care are contract cu Primăria Timişoarei pentru reabilitarea unor străzi – n.r.) şi în cursul acestor zile în care s-a putut lucra am fost informat că Bd.


Pârvan, Strada Arieş şi intersecţia Michelangelo au fost reparate în întregime şi pe strada Demetriade s-a făcut decopertarea, dar nu s-a ajuns să se termine din cauza vremii nefavorabile”.  Întrebat exact cum s-a reluat legătura cu firma pe care o ameninţa cu desfacerea contractului în cazul nerespectării obligaţiilor, Robu a lămurit că „au fost căutați de către persoanele pe care le-am contactat noi. Nu au fost disponibili în acea perioadă. Persoana cu care am luat eu legătura mi-a spus că era el disponibil, că a aflat din presă că eu m-am plâns de ei și m-au căutat”. Şi, pentru că s-au purtat bine, cei de la Strabag vor primi şi nişte bani de la primărie. Suma care nu a fost făcută publică se va achita săptămâna viitaore şi va acoperi costul unor lucrări deja efectuate, dar care nu au fost achitate.

 

1 COMENTARIU

  1. He he he he he he he he …
    Te pomenesti ca Strabag a aflat din presa ca este cautata de Primarie….
    Si te mai pomenesti ca nu raspundeau la apeluri deoarece aveau de primit o gramada de bani de3 la Primarie pentru lcurari efectuate in 2012?….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.