Datoriile Mănăstirii Colţ către Fisc au fost achitate. Ce spun oficialii de...

Datoriile Mănăstirii Colţ către Fisc au fost achitate. Ce spun oficialii de la episcopie

1
DISTRIBUIȚI

manastirea colt

Oficialii Episcopiei Devei şi Hunedoarei au anunţat, ieri, că datoriile pentru care ANAF a emis un titlu executoriu la Mănăstirea Colţ şi care reprezentau „o culpă personală” au fost achitate.

Potrivit unui comunicat de presă al Episcopiei Devei şi Hunedoarei „creanţele bugetare prezentate în presă reprezintă penalităţi aplicate de Administraţia Financiară la datoriile rezultate în urma neachitării impozitului pe salariul angajaţilor mănăstirii, impozit care a fost achitat între timp, rămânând în plată doar aceste penalităţi”.


„Precizăm faptul că, în perioada în care nu s-au efectuat aceste viramente către bugetul de stat, această obligaţie revenea fiecărui angajat, sumele respective nefiind reţinute la Protopopiat, aşa cum se întâmplă acum. Astfel, vorbim despre o culpă personală, şi nu despre culpa Mănăstirii Colţ”, se arată în comunicat.

În cursul zilei de ieri, stareţul Mănăstirii Colţ a achitat în întregime penalităţile restante şi astfel toate datoriile către Administraţia Financiară au fost stinse, potrivit comunicatului episcopiei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.