De ce l-a dus primarul Robu pe ministrul Culturii la cazino. Vezi...

De ce l-a dus primarul Robu pe ministrul Culturii la cazino. Vezi minciuna spusă de edilul şef despre strada Mărăşeşti

3
DISTRIBUIȚI
robu la casino
Ministrul Culturii, suprins de primarul Robu cu o vizită la cazino Foto:Constantin Duma

Nici bine nu s-a încheiat conferinţa de presă de la sediul PNL Timiş că edilul şef Nicolae Robu a anunţat  că îl scoate pe ministrul Culturii, Daniel Barbu, la o plimbare prin centrul oraşului pentru a-i arăta obiective de interes pentru orice om de cultură – „sit-ul arheologic” unde a fost cândva „Acvariul” din centrul oraşului, Opera şi subpasajul rutier de la Piaţa Victoriei. Odată ieşit din sediu, însoţit de senatorii Petru Ehegartner şi Ben-Oni Ardelean  primarul s-a apucat să îi explice lui Barbu cum că toate străduţele pe care le vede în Piaţa Unirii vor fi închise traficului, după ce se renovează centrul, uitând din nou să spună că a fost iniţiativa fostului edil şef Gheorghe Ciuhandu.  Ajuns în Piaţa Libertăţii, primarul a zărit un grup de turişti şi nu s-a sfiit să se laude că omenii s-au strâns să se uite la statuia pe care a făcut foarte bine că a iluminat-o. Ajuns în centru, în faţa Operei, edilul şef a mai văzut două grupuri de turişti şi desigur a remarcat că a crescut mult interesul faţă de oraş de când este el primar.  Apoi ca orice profesor pasionat de meserie a început să îi explice „elevului” Barbu cum stă treaba cu „Acvariul” pe care s-a chinuit din răsputeri să îl demoleze şi chiar a reuşit, în ciuda gurilor rele.  Robu s-a plâns doar că locul încă nu a fost curăţat din cauza vremii nefavorabile, dar chiar şi aşa a găsit motiv de laudă – copacii din zonă au fost frumos aranjaţi astfel încât obiectivele din jur să fie vizibile.

Punctul culminat al plimbării a fost atins la vizitarea subpasajului de la Piaţa Victoriei.  Fiindcă nu a avut cum să intre în spaţiul încă închis cu cheie, edilul şef, cu tot cu ministru, senatori şi jurnalişti a „descins” în cazinoul din subteran, unde a rugat aganjaţii să îi deschidă o poartă ca să îi arate ministrului exact pe unde va trece şoseaua.  „Nici nu am ştiu că aici este cazinou! Am aflat când am ajuns primar, deşi opt ani de zile am avut birou chiar lângă, aici la rectorat”, i-a explicat Robu ministrului Barbu.


După circa 15 minute în care l-a plimbat pe Barbu prin cele trei încăperi din subteran,  cu care s-a lăudat că sunt foarte frumos amenjate, dovadă că afacerea e bună,  Robu l-a scos pe ministru înapoi la lumină pentru a-l plimba pe strada Mărăşeşti pe care i-a explicat cum a făcut-o pietonală „am asfaltat-o cu bani de la reparaţii şi am cumpărat mobilier stradal” , uitând din nou că menţioneze că de fapt au fost donaţiile mai multor firme pentru amenajarea străzii.

După o scurtă vizită la Sinagogă, Robu s-a tras spre un perete şi  uitându-se cu jind la clădirea Spitalului Militar a exclamat zâmbind „trebuie să descind aici în curând”, plângându-se apoi ministrului de lipsa de cooperare a conducerii care deşi are spaţiu nu vrea să găzduiască şi Clinica de Dermatologie. Desigur că după ce s-a descărcat sufleteşte, primarul şi-a adus aminte că fiind DictatoRobu „oricum o voi muta chiar şi împotriva  voinţei lor”. Câţiva metri mai încolo gaşca s-a spart şi plimbarea s-a încheiat.

3 COMENTARII

  1. Eu unul nu înțeleg prea clar dacă fătuca asta vrea să te critice sau să-ți facă reclamă. Că ce zice ea: că ai adus ministrul culturii în Timişoara, că ai demolat acvariul, că ai adus din nou subpasajul la primărie după ce Ciuhandu l-a vândut, că repari centrul istoric şi-l faci pietonal, că ai iluminat monumentul din Piaţa Unirii şi ai tuns copacii ca el să se vadă ca lumea, că ai făcut strada Mărăşeşti pietonală, că muţi clinica de dermatologie în spitalul militar, că repari sinagoga şi că pe deasupra ai şi sânge-n pix cum se spune şi-i pui la punct pe idioţii care ţi se opun. Oricum eşti tare bărbate! Nu regret că te-am votat, eşti singurul politician de cuvânt şi competent şi cinstit! Uneori te cam lauzi dar e scuzabil că ai cu ce!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.