Decizia Tribunalului Timiş în privinţa ţinerii după gratii a profesorului de şpagă...

Decizia Tribunalului Timiş în privinţa ţinerii după gratii a profesorului de şpagă de la Medicină

3
DISTRIBUIȚI

cioca medicina spaga

Tribunalul Timiș a judecat cererea procurorului de prelungire a arestării preventive în cazul conf.dr. Daniel Cioca, acuzat că a primit șpagă în repetate rânduri de la studenți pentru a-i trece la examene.


Reprezentantul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș a motivat, ieri, cererea prin faptul că temeiurile care au stat la baza arestării nu s-au schimbat şi în plus, în timpul audierilor din ultima perioadă, şi alţi studenţi au recunoscut că i-au dat mită lui Cioca. Avocatul inculpatului a cerut respingerea cererii pe motiv că al său client nu reprezintă un pericol social şi există un dublu standard în aplicarea legii – fiind pus sub acuzare doar cel care a primit şpaga, nu şi cei care au dat. Daniel Cioca a cerut să fie lăsat în libertate, invocând din nou problemele sale de sănătate. În urmă deliberării, Tribunalul Timiş a decis prelungirea arestării preventive cu alte 30 de zile, decizie împotriva căreia a fost declarat recurs.

3 COMENTARII

  1. Nesimtitul…sa stea la racoare… ca o fi cald la vara…nu realizeaza ca este pericol social?
    ca a trecut studentii ,viitori medici pe spaga…iar noi cei nevinovati ajungem pe mana lor…cand vor deveni medici…si ajungem sa ne nenoroceasca in spitale ! cand lua spaga nu se simtea rau si nici nu mai era bolnav !

  2. Este corect? Acesta ramine inchis, iar Diamant este liber? Care este mai periculos pentru omenire? Dar care aduce beneficii materiale judecatorilor? Credeti ca numai la el se dadea spaga? Un student prost, nu invata deloc. Cum a trecut la celelalte cursuri? Multe semne de intrebare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.