DictatoRobu face din nou cu nervii la întrebările simple ale presei: „Nu...

DictatoRobu face din nou cu nervii la întrebările simple ale presei: „Nu sunt subordonatul lui Pressalert” AUDIO

15
DISTRIBUIȚI
robu nervosjpg
Nicolae Robu face propria lege în Primăria Timişoara

Edilul şef Nicolae Robu şi-a ieşit astăzi din nou din fire, în cadrul briefingului cu presa. De data acesta motivul a fost faptul că o jurnalistă şi-a permis să îl atenţioneze că unul din proiectele de pe ordinea de zi a şedinţei de consiliu local nu se află pe site şi a cerut informaţii suplimentare. După ce s-a scuzat că nu poate să ţină minte toate cifrele, Robu s-a enervat şi a răbufnit. „Una vă spun eu şi vă permiteţi să puneţi şi ghilimele la texte care nu îmi aparţin.


Este o ruşine pentru   modul în care unii înţelegeţi  să vă faceţi datoria şi eu îmi permit să vă spun ca un om care a muncit şi munceşte şi a făcut ceva la viaţa lui şi face în continuare. Nu vreau să se înţeleagă că am aceeaşi părere negativă despre majoritatea dintre dumneavoastră care veniţi de fiecare dată când v-am invitat şi care scrieţi corect. Pe mine nu mă deranjează decât prin faptul că îmi răpiţi timpul, altfel puteţi să scrieţi ce vreţi, că aprecierea mea este la cetăţeni”.

Întrebat de reporterul PRESSALERT.ro dacă nu îşi ia purtător de cuvânt, pentru a sta mai bine cu timpul, Robu a răspuns că „nu vreau. Nu sunt subordonatul lui Pressalert care nu e în stare să citească nicio lege să vadă ce obligaţii am. Vedeţi-vă de treabă, domnişoară, nici purtătorul de cuvânt al primăriei dacă ar fi angajat nu ar fi plătit ca să îşi piardă vremea cu prostiile dumneavoastră” , ne-a lămurit edilul şef.  Primarul a încheiat şedinţa cu promisiunea că se vor schimba lucrurile, pentru că nu e posibil ca lumea să abuzeze de timpul lui, care nu este al presei, ci al timişorenilor.
Ascultă înregistrarea video

15 COMENTARII

 1. Va urmaresc de mult si zic ca exagerati. Va faceti un obiectiv din sicanarea lui Robu (care ma enerveaza si pe mine ) Astea nu sunt stiri, ca i-ati produs o criza lui Robu, ati ajuns sa va multumiti cu asta?

 2. Dl. Robu exagereaza! La audienta de luni, 25.03.2013, la un moment dat s-a ridicat si a parasit sala de audiente, fara vreo scuza, fara vreun motiv anume! Lasand la o parte respectul pe care ar fi trebuit sa il poarte oricum fata de interlocutori, calitatea de Edil il obliga la mai mult! Se pare insa ca dimpotriva, aceasta noua calitate pentru el, il face sa se poarte cel putin bizar, oricum nepotrivit pentru un cadru didactic universitar!

 3. Foarte bine procedati D-le Primar, nu trebuie sa picati in capcana celor de la pressalert. Unul din consilierii dvs. cunoaste scopul obscur pe care il urmareasc „reporterii”, vor sa-l aduca purtator de cuvant pe KISS, actualul ginerea a mult vctimizatului FILIP, procesatorul de materiale din umbra a lui Bota, personaj care si-a pierdut licienta, in instanta dupa conflictul cu Jabri.

 4. draga ella, domnul primar e intr-o criza perpetua. impotriva lui e o conspiratie mondiala. acum, serios vorbind, omul asta bate campii de dimineata pana seara. cu el nu se poate purta un dialog, daca indraznesti sa ai o opinie separata.

 5. „Prostiile dumenavoastra”…..
  Nu-l invata cineva pe amaratul acesta ca nici un politician si nici un functionar public nu isi exprima parerile in public cand il irita cineva din mass media la o conferinta de presa ?????
  Nu-l invata nimeni sa-si stapaneasca nervii???
  Pe de alta parte, sa intelegem ca dumnealui nu are nici un minut de pierdut, fiind ocupat cu treburi pana peste cap, ora de ora, minut de minut ?
  Bravo tie, Lore, ca nu te lasi intimidata ! Daca toti jurnalistii ar proceda la fel, fie s-ar schimba, fie si-ar lua purtator de cuvant. Nu-si ia purtator de cuvant pentru ca ii palce sa se auda vorbind, ii palce sa iasa in fata sa anunte lucruri marete, asa se pare…
  Orice institutie publica normala aloca saptamanal un anumit numar de minute intalnirii cu mass media. Pentru a crea iluzia de transparenta, daca nu de altceva… Acesta nu este timp pierdut de3cat daca nu esti capabil sa raspunzi la intrebari…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.