DictatoRobu, manelistul politico – administrativ

DictatoRobu, manelistul politico – administrativ

3
DISTRIBUIȚI

dragos bota

După un început în forţă, în care Nicolae Robu se umfla mai ceva ca Superman cu schimbările radicale pe care le va aduce Timişoarei, înlocuitorul lui Ciuhandu a început să dea rateuri unul după altul. Discursul din pre şi post-campanie despre strategiile de dezvoltare a oraşului s-a dovedit o vrăjeală ieftină. Nu este chestiune mai importantă ca Robu să nu se comporte ca maneliştii – îşi schimbă părerea după cum îi sună mai bine la ureche. Aşa a fost în cazul chiriei pentru artiştii plastici unde la început a răcnit la ei că ştie el cum se fac banii şi trebuie mărite preţurile la chirii ca pentru notarii publici. Când a văzut că lucrurile iau o întorsătură neplăcută pentru imagine lui de liberal (cel mai important lucru) a dat-o la întors că el este apărătorul artei şi o să fie chirii mici, deşi nimeni nu l-a obligat să facă pe Gigi duru.

În cazul sistemului de parcare, de fapt acelaşi Telpark mai prost redenumit Timpark, primarul iar a dat cu capul în zid, când a fost vorba de costul real al SMS-ului plătit de cetăţean.


DictatoRobu nu a găsit vină administraţiei pe care o conduce şi care a fost, din nou, impotentă să rezolve o problemă de la cap la coadă, ci în cei care-şi permit să-l critice. Luând modelul pedelistului Ostaficiuc, care se declara „brand” al politicii locale care vinde ziarele pentru că se pune poza sa pe prima pagină, DictatoRobu le-a scos ochii jurnaliştilor că el este cel care le creşte audienţa cu briefingurile sale zilnice. O aroganţă narcisistă care nu face decât să mai dovedească obsesia lui Robu de a fi mereu în prim plan. El şi numai el. Chiar dacă asta înseamnă că într-o lună de muncă mai bine de o zi o pierde doar pentru a se lăuda cu ce face. Şi pentru că tot l-a inspirat „Brandul”, DictatoRobu ar trebui să-i urmărească traiectoria cu atenţie. Dintr-un singur motiv – în acest ritm căderea sa va fi  mult mai rapidă.

3 COMENTARII

  1. Poate vrea ,dar nu poate!
    Singurul lucru sigur pe care l-a facut este ca a schimbat „Administratia Ciuhandu condusa de primarul Ciuhandu cu Administratia Ciuhandu condusa de primarul Robu”.Droaia de consilieri angajati nu a nu este capabila sa-i dea vreun sfat profesionist.Se vad vorbariile de fiecare zi de care avem parte cu totii .De la nivelul de directori in jos se lucreaza cu aceeasi „competenta „ca si in cei 16 ani de nefacut nimic din vremea lui Ciuhandu.Nefacut nimic pentruca nu stiu sa faca ceva !Cu toate ca e posibil sa stirnesc replici ,fara nici-un interes insa sint nevoit sa recunosc ca singurul care se vede ca lucreaza este viceprimarul Stoia.Revin la fraza de inceput :daca acum nu poate datorita incompetentelor subordonatilor este posibil ca in viitor „sa nu mai vrea sa poata”datorita intereselor.

  2. Zet il cam lingi pe vice ca probabil ai tu vreun interes dar sunt tare curios ce kakat a facut in scurta perioada de timp de cand a aparut??? A a inceput sa dea cu pietre in semnele de circulatie !!! ca nu-s a cristestilor!!! :)) ori zat esti chiar stoia???

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.