DJ-ița care a mixat la Formula 1 și a cântat la pian...

DJ-ița care a mixat la Formula 1 și a cântat la pian la Festivalul de Jazz de la Montreaux revine la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

scarlettetienne2

Una din cele mai apreciate DJ-iţe ale momentului, britanica Scarlett Etienne, revine în oraşul nostru în acest weekend, pentru o petrecere care se anunţă a fi incendiară.


Născută dintr-un tată american, militar de profesie, şi o mamă originară din Hong Kong, Scarlett şi-a petrecut copilăria călătorind prin lume, iar la începutul carierei sale a fost rezidentă în clubul new yorkez Sound Factory, fiind inspirată de Danny Tenaglia, Larry Tee sau Junior Vasquez.

De-a lungul anilor, Scarlett a mixat în întreaga lume şi a editat câteva producţii alături de cei de la Audiofly, iar din 2010 are şi un label propriu. A mixat într-un cadru underground în cluburi ca Watergate din Berlin sau The Nest din Londra, a cântat la pian pe scenă alături de Nile Rodgers şi Johnny Marr la Festivalul de Jazz de la Montreaux, a mixat la petrecerile Formula 1 din Kuala Lumpur şi Singapore şi a produs muzica pentru videoclipurile de modă ale unor designeri printre care se numără şi cunoscutul Erevos Aether sau a orchestrat muzica pentru prezentările de modă ale lui Matthew Williamson.

În timpul turneului mediteraneean din vara anului 2003 şi-a făcut debutul în Ibiza, în clubul Amnesia, iar anul trecut a venit în Timişoara. Scarlett Etienne va reveni, vineri 15 martie, în Zambara, iar biletele de intrare pentru petrecerea care are ca start ora unu a nopţii sunt 15 lei până la ora 02 şi 25 lei după.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.