DNA a deschis dosare penale, după sesizările Corpului de Control al premierului...

DNA a deschis dosare penale, după sesizările Corpului de Control al premierului în legătură cu banii dispăruţi de la Hidroelectrica

1
DISTRIBUIȚI

victor-ponta

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) precizează că, pe baza sesizărilor transmise în perioada mai 2012 – martie 2013 de către Corpul de Control al premierului şi cele ale ministerelor, s-au constituit 21 de cauze penale, în curs de instrumentare, în una fiind dispusă începerea urmăririi penale, informează Mediafax.


Potrivit unui comunicat al DNA, durata de soluţionare a acestor dosare este dată de complexitatea cauzelor, de specificul infracţiunilor investigate şi de necesitatea de a administra probe precum constatările tehnico-ştiinţifice sau expertizele de specialitate, cu respectarea tuturor garanţiilor procedurale. „De altfel, termenul de soluţionare a acestor dosare se încadrează în durata medie de finalizare a cauzelor penale aflate pe rolul DNA”, subliniază DNA.

Premierul Victor Ponta a anunţat, ieri, că Guvernul va trimite către Direcţia Naţională Anticorupţie un raport din care rezultă că Hidroelectrica a fost prejudiciată de sute de milioane euro şi a apreciat că banii au ajuns „pe la Videanu şi PDL”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.