EXCLUSIV DNA a pierdut și la Curtea de Apel Timișoara în dosarul...

EXCLUSIV DNA a pierdut și la Curtea de Apel Timișoara în dosarul Heaven. Vezi ce se întâmplă cu cazul în care sunt inculpați Miuț&Co

5
DISTRIBUIȚI

justitie 22 (2)

Curtea de Apel Timișoara a judecat, astăzi, recursul DNA împotriva sentinţei prin care Judecătoria Timişoara a decis restituirea dosarului Heaven la procuror pentru refacerea rechizitoriului în dosarul în care au fost trimişi în judecată fostul șef al Direcției Patrimoniu din Primăria Timișoara, Constantin Miuț și alți patru angajați ai municipalității, Petru Opra, Aurel Roşca Octavian, Valentin Marius Voicu şi Florin Chiriţescu.


Aceştia au fost acuzaţi că ar fi comis o serie de infracţiuni când au închiriat baza sportivă unde acum este clubul Heaven. Procurorul DNA a cerut completului admiterea recursului pe motiv că instanţa de fond nu a sesizat că rechizitoriul nu ar fi fost întocmit corespunzător la primul termen şi ar fi avut posibilitatea de a cere completarea informaţiilor cae ar fi fost neclare. În replică, avocaţii inculpaţilor au cerut respingerea solicitării DNA, motivând că „judecătorului îi este oferită o poveste frumoasă de către DNA, dar nu sunt descrise exact infracţiunile de care sunt acuzaţi inculpaţii. Se vorbeşte de abuz în serviciu în formă continuată, dar nu se spune care sunt faptele de abuz săvârşite” sau „sunt greşeli evidente în privinţa faptelor reţinute în sarcina acuzaţilor. Se bat cap în cap informaţiile din rechizitoriu. Nu avem rigurozitate nici măcar în recursul depus”. Avocatul Primăriei Timişoara a declarat că lasă la aprecierea instanţei decizia. Curtea de Apel Timişoara a respins recursul DNA, aşa că dosarul Heaven va fi restituit procurorului pentru refacerea rechizitoriului.

5 COMENTARII

  1. Si cand te gandesti ca procurorul acela si-a depus candidatura pentru Parchetul Curtii de Apel Timisoara Va dati seama ce profesionisti vor fi acolo??? Mai mult unul dintre inculpati are o ruda de gradul I la instanta De ce nu a cerut DNA-ul stramutarea ???
    Unde esti tu Tepes Doamne ca punind mana pe procurorii prosti si judecatorii de rea credinta sa-i duci de labuta in boxa sau la spitalul de nebuni ???

  2. da..chiar asa…sa vedeti ce sentinta a dat Tribunalul Timis in cazul celor disponibilizati de la Directia Fiscala Timisoara,Serviciul de Inspectie Fiscala Pers Fizice si Juridice…e clar ca lumina zilei ca sunt cumparati judecatorii…ba mai mult Bodo a inventat un Ghid de Restructurare cica…fara sa respecte Legea 188/1999 care prevede Statutul Functionarilor Publici,fara sa respecte Raportul de Control al Corpului de Control al ANFP,din august 2012,unde spune lclar ca trebuia organizat examen la reorganizarea institutiei,ca trebuiau sa aib aviz inainte de Organigrama din 2010 si nu au avut…etc… iar Curtea de apel Timisoara respinge actiunea unei doamne disponibilizate,pe motiv ca Ghidul de Restructurare este ACT ADMINISTRATIV ATENTIE !!! si trebuia contestat…iar Tribunalul Timis respinge actiunile mai multor persoane pe motiv ca Ghidul de restructurare al Directiei Fiscale NU ESTE ACT ADMINISTRATIV…si nu produce efecte juridice…deci oameni buni,va dati seama cat sant de corupti sau de incompetenti,acesti judecatori in care ne punem speranta …asa sa-i judece si pe ei Dumnezeu cand vor ajunge la dreapta judecata !

  3. În luna aprilie 2010, DNA Timişoara începea o anchetă penală la clubul Heaven, după ce s-a descoperit că patronul Dorin Epure închiriase 3.200 de metri pătraţi şi folosea, de fapt, 15.000!?!- abuz în serviciu în formă continuată,fals in acte din ordinul şefului Direcţiei de Patrimoniu, invocând că nu mai suportă salariul mic din primărie, Nicuşor Miuţ a demisionat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.