Doi părinți sunt cercetați de polițiști după ce bebelușul lor a ajuns...

Doi părinți sunt cercetați de polițiști după ce bebelușul lor a ajuns în comă la spital

1
DISTRIBUIȚI

0003258_bebelus

Un bebeluş de doar două luni se află internat, în comă, la spital, iar polițiștii cercetează o ipoteză cutremurătoare: mama și concubinul ei au lovit copilul, provocându-i o hemoragie cerebrală. Instituțiile abilitate au început, simultan, anchete în acest caz, mai ales că declarațiile mamei s-au schimbat de câteva ori.

Micuţul, din localitatea arădeană Vinga, a ajuns în comă la Spitalul Clinic Judeţean Arad, de vineri, iar starea lui nu s-a îmbunătățit până astăzi.


Iniţial, mama, în vârstă de 22 de ani, a spus că fiul ei s-a înecat cu lapte şi i s-a făcut rău. Ulterior, femeia  și-a schimbat declarația și a spus că bebeluşul ar fi căzut din pat. „În urma examentului tomografic s-au identificat fracturi costale multiple şi hemoragie cerebrală. Copilul fost transferat la secţia neurochirurigie a unui spital din Timişoara, pentru tratament de specialitate“, a spus Adrian Wiener, director medical al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad a început o anchetă în acest caz. „În momentul de faţă aşteptăm rezultatele investigaţiilor medicale. În paralel, reprezentanţii DGASPC au demarat o anchetă pentru a vedea care sunt condiţiile din această familie, deoarece în acea casă mai sunt copii“, a spus Angelica Stana, purtător de cuvânt al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad.

Şi poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. „Poliţiştii au demarat cercetările în acest caz. Declaraţiile mamei şi ale concubinului acesteia nu concordă cu starea de sănătate a micuţului care se află în stare gravă la spital. Ei sunt cercetaţi pentru loviri şi alte violenţe“, a precizat Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Arad.

1 COMENTARIU

  1. Si animalele isi apara puii! Astia nu se mai pot numi oameni. As steriliza femeia, barbatul la inchisoare, iar copiii nu ar trebui niciodata sa fie incredintati unor astfel de mame.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.