Dominique Archie, MVP-ul All-Star Game-ului de la Craiova. Vezi câte puncte a...

Dominique Archie, MVP-ul All-Star Game-ului de la Craiova. Vezi câte puncte a înscris americanul zburător

0
DISTRIBUIȚI

archie2

Timișoara a fost reprezentată de doi baschetbaliști la All-Star Game-ul de la Craiova, Dominique Archie de la BC Timișoara și Chief Kickingstallionsims de la Timba. Archie a făcut spectacol pentru echipa Nordului și a fost desemnat cel mai bun jucător de la  Jocul Stelelor. ”D”a fost în primul ”5” de la All-Star Game, în timp ce înaltul pivot Chief Kickingstallionsims a intrat în sfertul al doilea la echipa Nordului.


Meciul s-a terminat la egalitate, 114-114. Archie a marcat 36 de puncte și a bifat încă 4 recuperări, suficient pentru a fi desemnat MVP și a fi premiat de Carmen Tocală, președintele Agenției Naționale pentru Sport și Tineret. Americanul a participat și la concursul de slamdunk, dar nu a rupt gura târgului. Aici s-a impus jucătorul Craiovei Travis Bureau. La concursul de trițe a câștigat tot un jucător al gazdelor, Rade Dzambic, fostul conducător de joc atât de iubit la Timișoara. Concursul de îndemânare a fost câștigat de Barîș Aktaș, jucătorul de la CSU Sibiu. De asemenea, un copil a câștigat 200 de euro după ce a înscris un coș de sub panou.

La All-Star-ul dedicat tinerilor au participat trei jucători de la BC Timișoara. Zoran Milencovici, Georgian Păun și George Toth au fost în echipa Nordului. Și aici, meciul s-a terminat la egalitate, 112-112. Georgian Păun a fost în forumal de start și a marcat 16 puncte, George Toth a înscris 13 puncte, iar Milencovici, 8.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.