Educatoarea care a pus leucoplast pe gura copiilor iese mai repede la...

Educatoarea care a pus leucoplast pe gura copiilor iese mai repede la pensie

0
DISTRIBUIȚI

45435435.jpg

Educatoarea de 60 de ani de la Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 23 din Timişoara, care la sfârşitul săptămânii trecute a lipit leucoplast pe gurile a patru copii între 4 şi 5 ani, va ieşi la pensie înainte ca anul şcolar să ia sfârşit.


Comisia formată în cadrul unităţii de învăţământ unde educatoarea predă nu a finalizat ancheta, dar inspectorul şcolar general Cornel Petroman spune că cel mai probabil aceasta va fi singura măsura care va fi luată împotriva sa. „Am chemat-o azi dimineaţă (joi – n.r.) la mine în birou să îmi explice ce s-a întâmplat, indiferent că a fost în joacă sau nu, educatoarea nu trebuia să le pună copiilor leucoplast la gură. Încă nu s-a luat nicio măsură, dar cred că Inspectoratul Şcolar nu-i va aproba cererea de prelungire a activităţii până în luna august, în această lună, educatoarea va ieşi în mod legal la pensie”, ne-a spus Cornel Petroman.

Inspectorul şcolar general al judeţului Timiş a afirmat că acest incident nu a pătat imaginea instituţiei şi are şi un sfat pentru părinţii copiilor cărora educatoarea le-a lipit gura cu leucoplast ca să nu-i mai audă, „părinţii nu a depus nicio plângere la poliţie, dar eu în locul lor nu m-aş mai fi plâns directoarei, ci aş fi luat-o la întrebări pe educatoare”.

Foto: Adrian Pîclișan

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.