EXCLUSIV Tribunalul Timiş a decis, în premieră, confiscarea unei părţi a averii...

EXCLUSIV Tribunalul Timiş a decis, în premieră, confiscarea unei părţi a averii fostului vameş Chincea. Vezi ce pedeapsă surpriză a primit pentru şpagă

9
DISTRIBUIȚI

chincea ion

Tribunalul Timiş a dat, astăzi, după două săptămâni de amânări, sentinţa în dosarul în care vameşul Ioan Chincea a fost acuzat de DNA de luare de mită în formă continuată şi, în premieră, a admis confiscarea extinsă a averii unui inculpat .  “Nelu Motor” a fost acuzat că a primit şpagă 400 euro pentru a nu face probleme unui patron care importa telefoane mobile, recunoscând în faţa instanţei acuzaţiile.


Procurorul a cerut, în premieră, confiscarea extinsă a averii, considerând că vameşul a dobândit bunuri mai multe decât îi permiteau veniturile sale licite. Astăzi, tribunalul l-a condamnat pe Chincea la doi ani de închisoare cu suspendare, având un termen de încercare de patru ani, având printre obligaţiile stabilite de instanţă să anunţe Serviciului de probaţiune orice schimbare a domiciliului sau a locului de muncă.  De asemenea, Chincea a fost obligat „să desfăşoare o activitate nerenumerată în folosul comunităţii pe o durată de 100 de ore în cadrul Atelierului de muncă în folosul comunităţii de pe lângă Serviciul de probaţiune”. De asemenea, instanţa a dispus confiscarea de la Chincea a sumei de 19.545 euro, considerându-se că „depăşeşte valoarea veniturilor realizate de inculpat în mod licit”. Sentinţa poate fi atacată cu apel.

9 COMENTARII

  1. Pentru acei judecatori care dau sentinte impotriva justitiei:daca nu esti prins cu spaga mergi pana la pensie,iar daca esti,atunci iti dai demisia,iti recunosti fapta,iti ia o parte din prada,in final iei cu SUSPENDARE…

  2. Am vazut comentariiile si constat, ..daca mai era de constatat, ca suntem un popor de idioti. Pai mai oamenilor,,nu a omorat pe nimeni..si dc a luat spaga ar trebui cautati pe la burice si cei care au dat.
    Eu as prefera sa nu vad niciunul la puscarie,..dar sa se recupereze toate prejudiciile, Pai pt cei care ajung la puscarie cine plateste mai oameni buni? tot prostimea, iar suma alocata pt un puscarias depaseste cu mult suma alocata pt un copil orfan.
    In plus ar fi multi altii candidati mai buni pt DNA si ii stim,,,,,apropo Ciuhandu intra in afaceri cu energie,,,,cu bani de la un prieten………..????

  3. Lejer, doar 19.645 Eur, isi vinde masinile care au numar de inmatriculare REB (de la REBUT ???? posibil, cine stie ?) pe urma se angajeaza din nou la Vama , dupa ce in prealabil da si el „de-o cafea cui trebe, stii, na….)
    Romania se pare, chiar nu mai are nici o sansa de redresare atit timp cit chinchilla sunt eliberati si chiar…promovati

  4. deci, penibil, „Chincea a fost obligat “să desfăşoare o activitate nerenumerată în folosul comunităţii pe o durată de 100 de ore în cadrul Atelierului de muncă în folosul comunităţii de pe lângă Serviciul de probaţiune””

    Deci, chinchilla va lucra citeva zile gratis….la Serviciul de Probatiune unde isi va PROBA (dealtfel, deja si-a PROBAT calitatile si darea de mina, asta se vede din sentinta) BUNUL-SIMT

    Deja cred ca in maximi 2 luni va fi sef de tura sau sef de vama la Moravita, pentru a PROBA…PROBATIUNEA 😉 LOL si a recupera o parte din paguba !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.