Folclor ambalat în straie moderne: Subcarpaţi, de nota zece GALERIE FOTO

Folclor ambalat în straie moderne: Subcarpaţi, de nota zece GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2073671950">

subcarpati (20)

Concertul susţinut de trupa Subcarpaţi ieri noaptea în oraşul nostru a generat un interes deosebit în rândul melomanilor, astfel încât organizatorii evenimentului au fost nevoiţi să oprească intrarea în incinta Setup Venue, locul unde a avut loc recitalul, puţin după miezul nopţii.

Evenimentul programat drept al doilea episod din seria petrecerilor dedicate aniversării a cinci ani de existenţă a clubului a beneficiat de un public superb, iar membrii trupei au avut numai cuvinte de laudă la adresa acestuia. „Din păcate, am fost nevoiţi să limităm accesul la concert şi ne cerem scuze tuturor acelora care nu au reuşit să intre. Ţinem să le mulţumim tuturor pentru interesul manifestat, a fost o petrecere de aniversare cu o atmosferă extraordinară“, ne-a declarat Florin Unguraş, din partea organizatorilor. Norocoşii care au prins un loc „înauntru“ au fost martorii unui recital de zile mari, în care folclorul autohton a fost amestecat cât se poate de ingenios cu ritmuri electronice moderne.

„Folclorul este o sursă de energie. Am fost genul de român care a renegat folclorul, care avea o impresie foarte proastă despre România. Până când am reînceput să ascult din nou muzică folclorică și iniţial am zis că are legătură cu copilăria, dar începea să îmi placă din nou. Folclorul emitea către mine şi aşa a început să se formeze un soi de conştiinţă în capul meu, pentru că au fost oameni care au luptat pentru ţara asta şi care ne-au schimbat viaţa şi, pentru ei, dar şi pentru noi, trebuie să învăţăm să păstrăm valorile tradiţionale”, spune liderul trupei, Bean. Un succes deosebit la faţa locului l-a avut şi Georgiana Mănăilă, cea care a intrat în Subcarpaţi la sfârşitul lunii noiembrie a anului trecut. După recital, Bean a continuat să facă atmosferă pe post de MC pe setul lui Sensorship, iar pe afişul manifestării s-au mai regăsit Saga plus Se şi U8 & Spuchi la partea de visuals.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.