Handbaliştii de la Poli, învinşi de un antrenor nostalgic: „E un sentiment...

Handbaliştii de la Poli, învinşi de un antrenor nostalgic: „E un sentiment ciudat când joc aici, la Timișoara m-am lansat” GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI

TIM -ODORHEI03_resize

CSU Poli a pierdut astăzi cu HC Odorhei, în sala „Constantin Jude”, la scorul de 26-22 după un meci care s-a început bine, dar s-a terminat prost. Alb-violeții au reușit să își ”betoneze” apărarea doar în primele 20 de minute ale primei reprize, după care formația din Secuime, mult mai experimentată și valoroasă din punct de vedere individual, a revenit fără probleme în joc.

Poli s-a văzut din nou învinsă de un fost jucător al său din anii ’90, Vlad Caba, antrenorul Odorheiului. Antrenorul echipei din Odorhei a fost ”nașul” timișorenilor sezonul acesta și în tur, și în retur, la fel ca și Horațiu Gal, antrenorul Turdei. Începutul de meci a fost unul foarte tacticizat, cu puține goluri de ambele părți, mai ales pentru oaspeți. A durat 17 minute până când cei din Odorhei au reușit să marcheze al doilea gol. Oaspeții au egalat de câteva ori pe sfârșitul primei reprize și au reușit să intre cu 10-8 la pauză, un avantaj important pe care l-au valorificat și după ieșirea de la vestiare. După primele zece minute ale reprizei a doua, scorul pe tabelă era 10-15, avantaj pe care cei din Odorhei au reușit să îl mențină aproape toată repriza. Greșelile din jocul lui Poli nu au putut duce la o răsturnare a scorului, astfel că acum bănățenii speră să reușească să învingă Suceava marți. Căpitanul Cristian Fenici a fost cel mai bun marcator, cu opt goluri, urmat de Andrei Grasu, şase goluri, Marius Ignat, trei Mihai Timofte și Gorjan Spahic, două fiecare, și Cristian Arseni, un gol. De la Odorhei, omul meciului a fost chilianul cu cetățenie germană Erwin Feuchtmann-Perez, jucător nou-venit la formația din Harghita, care a înscris şapte goluri. De asemenea, Gabriel Florea și Vladimir Rusia au mai punctat fiecare de patru ori.

După meci, antrenorul Gligore Czari a spus că absența unor rezerve de valoare și a unui inter-dreapta de meserie sunt principalele probleme de la Poli. ”Astăzi am început bine jocul, dar pe parcurs ne-am stins, din păcate. Cred că diferența s-a făcut la nivelul băncii, echipa din Odorhei are jucători apropiați ca valoare pe fiecare post, eu astăzi nu am avut un inter-dreapta de meserie. Am început bine jocul, ne-am axat mult pe apărare, a funcționat bine poarta, de care am fost tot timpul mulțumit. Ușor-ușor ne-am stins, ei au început să joace, noi nu am avut soluții nici pe apărare, nici pe atac. Noi am ratat mut, iar Ionuț Ciobanu a prins o zi foarte bună îi cunoaște bine pe Fenici și Grasu de la națională și azi i-a învins”, a declarat tehnicianul lui Poli.

Vlad Caba a spus că de fiecare dată când joacă contra Timișoarei are un sentiment aparte.


”Pentru noi, jocurile de la Timișoara sunt întotdeauna disputate, au lume multă, de data aceasta a fost bine pentru noi, în special datorită finalului din prima repriză și datorită finalului celei de-a doua reprize. Exceptând începutul meciului, am respectat planul tactic. Acesta este avantajul unei echipe care are experiență, nu se sperie, nu intră în panică. În repriza a doua, ne-am impus bine jocul și nu am avut emoții pe final. E un sentiment ciudat când joc aici, de la Timișoara m-am lansat, dar toate sentimentele se leagă acum de trecut, în prezent suntem adversari”, a declarat Vlad Caba, tehnicianul Odorheiului.

Portarul naționalei Ionuț Ciobanu a prins o zi bună. ”Mă bucur că am reușit să îmi ajut echipa, am venit la Timișoara să câștigăm, aveam nevoie de aceste puncte. Știam că ne așteaptă un meci dificil, Poli are o apărare bună și foarte agresivă. Am reușit să ne montăm și să ne revenim și să câștigăm această partidă după ce am fost conduși. Am câștigat meciul pe faza de apărare, colegii m-au ajutat, am apărat bine și eu și de acolo am avut multe mingi pe contraatac”, a declarat Ciobanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.