Handbaliştii timişoreni caută victoria la Odorhei. Cum vor umple golurile lăsate de...

Handbaliştii timişoreni caută victoria la Odorhei. Cum vor umple golurile lăsate de vedetele accidentate

0
DISTRIBUIȚI

handbal csupoli02

CSU Poli joacă vineri cu HC Odorhei, formație care a terminat sezonul trecut pe locul trei, antrenată de timișoreanul Vlad Caba. Handbaliștii sunt încrezători că pot obține o victorie pe teren propriu, deși pentru meci sunt indisponibli toți cei trei jucători veniți în pauza de iarnă. Poli a stat săptămâna trecută deoarece meciul cu Suceava s-a amânat pentru că moldovenii jucau în Challenge Cup.

Alb-violeții ocupă locul şase în Liga națională de handbal și speră să obțină alte două puncte din meciul cu Odorhei. În tur, Poli a făcut un meci bun la prima partidă cu Gligore Czari pe bancă, dar a pierdut în cele din urmă cu 28-25.


Din păcate, pe lângă Iulian Halcă, accidentat la Turneul Banatul la picior, nici Milan Torbica, operat la nas, și Ioan Tcaciuc nu vor putea juca la meciul de vineri. ”Ne așteaptă două jocuri foarte dificile pentru noi acasă, vineri cu echipa din Odorheiul Secuiesc, o echipă cu foarte mulți jucători experimentați care joacă de doi, trei ani împreună. S-au întărit în vară și acum în iarnă și an de an au jucat în cupele europene. Noi ne dorim foarte mult cele două puncte, să avem o liniște pentru finalul de campionat. Jucătorii s-au mai odihnit, am făcut o pregătire bună, dar avem în continuare probleme de sănătate, Halcă lipsește de mult timp, Torbica după meciul de la Bacău are de stat o lună, iar Tcaciuc a venit cu câteva kilograme în plus. În lipsa pregătirii fizice, accidentarea sa a recidivat. Eu sunt optimist, sper să îl pot folosi”, a declarat tehnicianul Gligore Czari.

Jucătorii sunt optimiști faţă de următoarele două meciuri de pe teren propriu cu Odorhei și Suceava. Căpitanul Cristian Fenici spune că Poli poate câștiga ambele partide. ”Avem două meciuri grele acasă, dar am convingerea că le vom câștiga. Ne-am pregătit bine, ne cunoaștem adversarii și sper să jucăm bine. În fiecare meci intrăm în teren ca să câștigăm, așa vom face și vineri, și marți, cu Suceava. Principalul pericol este echipa, o echipă bună ce joacă de mult timp împreună. Sper ca ei să fie mai slabi ca în tur, noi ne simțim bine, chiar dacă cei care au venit în iarnă sunt accidentați”, a declarat Cristian Fenici. Meciul se va juca vineri, de la ora 17.00 și va fi transmis și pe Digisport. Arbitrii vor fi Vasile Pavel și Marian State.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.