Încep simulările la Evaluarea Națională și Bac. „Big Brother” lipsește din câteva...

Încep simulările la Evaluarea Națională și Bac. „Big Brother” lipsește din câteva școli

0
DISTRIBUIȚI

BACALAUREAT2012 14

Peste 6.000 de liceeni şi aproape 5.500 de elevi de clasa a VIII-a din judeţul Timiş îşi vor testa, începând de luni, cunoştinţele acumulate pentru Evaluarea Naţională şi examenul de Bacalaureat. La fel ca în anii precedenţi, elevii vor fi supravegheaţi în timpul simulărilor de camere video, pentru a se familiariza cu atmosfera examenelor din această vară.


Prima probă este Limba şi Literatura Română, iar elevii intră în atmosfera examenelor de la ora 09.00. „Subiectele au fost realizate de către Inspectoratul Şcolar Timiş, dar au acelaşi nivel de dificultate ca cele de la Bacalaureat şi Evaluarea Naţională. Sunt câteva săli în care nu am reuşit să montăm camere de supraveghere, din motive financiare, însă ISJ Timiş le va monitoriza”, ne-a declarat Aura Danielescu, inspector şcolar adjunct.

Decizia de a trece sau nu notele de la simulări în catolog revine unităţilor de învăţământ din Timiş, fiecare elev va susţine aceste probe la şcoala la care este înscris. Cea de-a doua simulare a examenului de Bacalaureat are loc pe 12 martie la Limba Maternă, pe 18 martie se susţine proba scrisă la Matematică şi Istorie, iar pe 25 martie, Biologie, Chimie, Fizică, Informatică, Geografie şi discipline socio-umane. La Evaluarea Naţională, pe 12 martie se va susţine examenul la Limba Maternă, iar pe 18 martie, la Matematică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.