Judecătorul Adrian Neacşu a fost suspendat din funcţia de membru al CSM

Judecătorul Adrian Neacşu a fost suspendat din funcţia de membru al CSM

0
DISTRIBUIȚI

adrian-toni-neacsu

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a decis, astăzi, suspendarea din funcţie a judecătorului Adrian Neacşu, de la Tribunalul Vrancea, membru ales în CSM, ca urmare a punerii în mişcare a acţiunii penale împotriva acestuia de către procurorii anticorupţie, informează Mediafax.


„În şedinţa de miercuri, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a dispus suspendarea din funcţia de judecător, începând cu data de 6 martie 2013, a domnului Neacşu Toni Adrian – din cadrul Tribunalului Vrancea, membru ales al Consiliului Superior al Magistraturii, ca urmare a punerii în mişcare a acţiunii penale împotriva sa. Hotărârea Secţiei pentru judecători a CSM a fost luată în temeiul dispoziţiilor art. 40 lit. j) din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii şi art. 62 alin. (1) lit. a) şi alin. (2) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor”, se arată într-un comunicat al CSM.

Solicitarea de suspendare a fost prezentată Secţiei pentru judecători a Consiliului de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie- Direcţia Naţională Anticorupţie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.