La şapte zile de la dezvăluirea PRESSALERT.ro, Robu confirmă că primăria face...

La şapte zile de la dezvăluirea PRESSALERT.ro, Robu confirmă că primăria face festival de jazz la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

nicolae_robu_AP

Nicolae Robu a confirmat, astăzi, faptul că Timişoara va avea din acest an un Festival de Jazz. Edilul timişorenilor se laudă cu faptul că festivalul organizat în această vară va fi susţinut de municipalitate cu mai mulţi bani decât cel de la Gărâna şi „deşi mulţi artişti m-au criticat, aceiaşi artişti care erau foarte porniţi împotriva mea, acum salută iniţiativa de a avea un Festival de jazz la Timişoara Ce dovezi se mai vor pentru atitudinea mea de susţinere a artei în Timişoara?”.

În 13 martie, PRESSALERT.ro, arăta în exclusivitate, că Robu a avansat cu pregătirile pentru festivalul de jazz până la contractarea unor interpreţi celebri, însă primarul a refuzat să comenteze acest lucru la data respectivă.


Edilul-şef menţiona la începutul anului organizarea unui astfel de eveniment, după ce anunţase că nu susține financiar Festivalul de Jazz de la Gărâna. Richard Bona, un celebru basist de jazz, a fost cel care a deconspirat planurile primarului Timişoarei, publicând pe site-ul său confirmarea unui concert la Timişoara, în 5 iulie, în cadrul JazzTM. Acesta își va lansa ultimul album, Bonafield, în data de 5 aprilie la Budapesta, iar concertul de la Timișoara este inclus în acest turneu de promovare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.