„Leii din Banat” sunt urmăriţi de ghinion: costumul mascotei a fost furat....

„Leii din Banat” sunt urmăriţi de ghinion: costumul mascotei a fost furat. Ce i-au mai lăsat hoţii lui Timmy

0
DISTRIBUIȚI
601469_404191006343994_50460835_n
FOTO: FACEBOOK BC TIMISOARA

Înfrângerea cu CSȘ Giurgiu a adus un alt necaz în tabăra BC Timișoara: costumul mascotei Timmy a fost furat seara trecută după meci.


Tânărul care se ascunde sub masca leuşorului glumeţ, Eugen Csapo, a plecat după meci să mănânce cu câțiva prieteni în Complexul Studențesc, lângă Sala ”Constantin Jude”. Timp de 15 minute, cât a lipsit, hoții i-au atacat mașina și au furat costumul de leu al mascotei. Eugen lăsase costumul în mașina unui prieten, iar hoții au spart luneta. Partea bună e că nu au reușit să fure tot costumul, ci doar salopeta. Capul și burta au rămas în mașină. ”Eugen a lipsit 15 minute de la mașină. El bănuiește că cineva l-a văzut cu geanta mare în care ține costumul și au spart mașina crezând că e ceva de valoare. Au lăsat burta și capul, care erau prea grele. Culmea, nici nu era mașina lui, ci a unui prieten. A chemat poliția, care a făcut poze. Noi sperăm să recuperăm costumul deoarece cine l-a luat nu ar avea ce face cu el. Sperăm să îl arunce, pentru că și dacă îl vinde, ar risca să fie prins”, ne-a declarat ofițerul de presă al echipei, Adrian Schindarli.

Ghinionul cel mare e că sâmbătă începe Final Four-ul la Timișoara. Costumul mascotei fusese adus la comandă din SUA, așa că e greu de crezut că într-un timp așa de scurt clubul ar putea face rost de o altă salopetă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.