”Leii mici” de la BC Timișoara s-au calificat la turneul final al...

”Leii mici” de la BC Timișoara s-au calificat la turneul final al campionatului U23

0
DISTRIBUIȚI

bc timisoara-gaz metan medias05

Echipele de tineret de la BC Timișoara, respectiv BC Timba, au participat la sfârșitul săptămânii trecute la turneele semifinale ale campionatului destinat celor sub 23 de ani. Cei de la BC Timișoara au reușit să se califice la turneul final, în timp ce ”ursuleții” de la Timba s-au oprit în această fază a competiției.

Cele două echipe au participat la turnee semifinale organizate în orașe diferite. BC Timișoara a jucat la Pitești. Alb-violeții mici au câștigat două meciuri, 83-44 cu Farul Constanța și 79-61 contra gazdelor de la BCM U Pitești, al treilea meci de la turneu.


Elevii lui Cristian Bota au pierdut al doilea meci cu CSU Ploiești la scorul de 72-60. “Per ansamblu, sunt mulțumit de jocul echipei. Dacă ținem cont că am făcut doar două antrenamente în efectiv complet, adică avându-i pe cei trei jucători de la echipa mare – Milencovici, Toth, Păun – pot spune că sunt foarte mulțumit. În meciul decisiv, am avut o organizare foarte bună a jocului și am obținut o calificare meritată”, a declarat antrenorul ”leilor mici”, Cristian Bota.  În urma rezultatelor, BC Timișoara și CSU Ploiești s-au calificat mai departe de la turneul de al Pitești.

BC Timba a jucat la turneul organizat la Târgu-Mureș. Aici, ”ursuleții” au reușit o singură victorie contra celor de la LPS Focșani, la scorul de 57-56 și au pierdut cu 87-78 cu gazdele de la BC Mureș Târgu-Mureș și 103-80 contra celor de la Dinamo. Astfel, de la Târgu-Mureș au mers mai departe gazdele și dinamoviștii. De asemenea, un al treilea turneu semifinal a mai avut loc la Craiova, iar de aici s-au calificat mai departe gazdele de la SCMU Craiova și CSU Sibiu. Turneul final va avea loc la sfârșitul lunii aprilie, într-o lcoație stabilită de Federația Română de Baschet. BC Timișoara are drept obiectiv câștigarea titlului național la U 23.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.