”Leopardele” de la CFR reintră în focul campionatului

”Leopardele” de la CFR reintră în focul campionatului

0
DISTRIBUIȚI

cfr fete_152

Echipa de fotbal feminin de la CFR Timișoara reia jocurile din retur după o pauză de mai bine de o lună. Alb-vișiniile joacă duminică o restanță din etapa a XI-a la Arad, cu UTA, penultimul meci din sezonul regulat pentru timișorence, iar fetele nu concep alt rezultat decât victoria.

Jucătoarele antrenate de Florin Bugar vor juca următoarele patru meciuri în deplasare. După UTA, timișorencele încheie sezonul regulat pe terenul celor de la Independența Baia Mare, iar apoi primele două meciuri din play-off le vor juca pe terenul celor de la FC Brazi, respectiv Blue Angel Brașov. ”Pentru următoarele meciuri ne dorim victorii și ca jocul să fie în creștere. Va fi un meci de ambiții între cele două orașe, mai ales că ei vor să își ia revanșa după înfrângerea din tur cu 12-2”, a declarat antrenorul ”leopardelor” Florin Bugar.


Gazdele au ca obiectiv să termine Seria de Vest pe locul trei, pentru a juca la un turneu de baraj ce le-ar permite să rămână anul viitor în Superligă.

Acest meci nu se va juca pe terenul obișnuit al arădencelor, ci pe terenul Telecom, unul destul de prost, mai ales în condițiile meteo din ultimele zile. ”Sperăm să avem condiții meteo favorabile și să putem construi jocul, pentru că altfel vom avea mult de lucru”, a declarat Mihaela Molnar. După perioada de pregătire din ultimele săptămâni, fetele sunt încrezătoare că vor juca mai bine decât la ultimul meci cu Alba-Iulia. ”Sperăm să jucăm mai bine și să nu mai facem greșelile pe care le-am făcut în partida cu Alba-Iulia”, a declarat Andreea Cojocaru.

Jucătoarele privesc următoarele două meciuri de la Arad și din Maramureș ca pe ultimele antrenamente dinaintea play-off-ului. ”Vrem să obținem două victorii cu Arad și Baia Mare înaintea meciurilor din play-off”, a declarat Mihaela Durlă. În echipă este și o jucătoare născută în județul Arad, Șodinca Melisa. Pentru fotbalistă va conta mult și diferența de scor din meciul de duminică. ”Este important să marcăm cât mai multe goluri și să nu primim, deoarece cu siguranță adversarele din play-off vor fi cu cohii pe noi și e bine să le speriem cu victorii la o diferență cât mai mare”, a declarat Melisa Șodinca. Fetele de la CFR sunt deja sigure de calificarea în play-off, unde vor merge de pe locul doi, după Olimpia Cluj, liderul seriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.