Meciul care i-ar putea propulsa în clasament pe handbaliștii de la Poli

Meciul care i-ar putea propulsa în clasament pe handbaliștii de la Poli

0
DISTRIBUIȚI

HANDBAL04

Alb-violeții au șansa să lege două victorii și să lase Reșița în urmă dacă înving Ploieștiul în meciul de pe teren propriu de mâine. Nu va fi însă un meci ușor, pentru că CSM Ploiești a fost o echipă imprevizibilă în acest sezon.

Poli se află în continuare pe locul opt, departe de ceea ce și-a propus la începutul sezonului, cu 13 puncte, al fel ca și Reșița, echipa de pe locul șapte. Cum gugulanii joacă duminică la Constanța, timișorenii au ocazia să urce un loc în clasament și să fie practic pe locul șase. Pe acest loc se află CSM București, echipa măcinată de probleme financiare. Meciul cu Ploieștiul nu va fi însă ușor, deoarece adversarul de mâine a căzut pe locul 11, retrogradabil, și se va zbate cu siguranță să ia puncte de la Poli.


În plus, CSM ploiești a reușit să învingă Bacăul și Odorheiul în acest sezon. ”Sâmbătă ne așteptăm la un joc dificil, pentru că jucăm contra echipei care nu are nimic de pierdut. Ploieștiul este o echipă  imprevizibilă, din vizionările pe care le-am făcut, am văzut că au făcut multe jocuri bune, au pierdut cu Suceava și Târgu-Jiu pe final de joc, au câștigat la Odorhei, o echipă cu pretenții de cupe europene. Le-am spus băieților toată săptămâna că va fi greu, dacă vom reuși să ne mobilizăm la fel ca în ultimele partide, cred că vom avea numai de câștigat. Ne dorim să urcăm în clasament”, a declarat antrenorul Gligore Czari.

În tur, CSU Poli a învins cu 29-22 la Plopeni. Practic, a fost singurul moment în acest sezon când echipa a legat două victorii, după ce i-a învins pe Pandurii pe teren propriu. Acum, bănățenii au bătut echipa din Târgu-Jiu în Oltenia și speră ca seria de rezultate bune să se repete și acum. ”Este un meci destul de greu, având în vedere că au și ei foarte mare nevoie de puncte și se vor agăța de orice meci. Noi trebuie să tratăm meciul cu seriozitate și să luăm noi punctele. Vom trata meciul foarte serios, pentru că și ei au făcut meciuri foarte bune, au bătut Bacăul și Odorheiul și trebuie să ne luăm măsurile de precauție. Sperăm să putem să legăm două victorii. Acum suntem mai relaxați, avem un moral bun și cred că vom face un meci bun cu Ploieștiul”, a declarat portarul Cristian Antonaru. Meciul se va juca sâmbătă, de la ora 17.00, și va fi arbitrat de Marius Bărcan și Ștefan Ciurea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.