Medici acuzaţi de decontări ilegale de analize medicale. Ce sume a plătit...

Medici acuzaţi de decontări ilegale de analize medicale. Ce sume a plătit statul

1
DISTRIBUIȚI

stethoscope-backgrounds-wallpapers

Anchetatorii au pus sub acuzare medici pentru decontări de analize medicale, azi dimineaţă având loc 44 de percheziţii domiciliare, în urma cărora 42 de persoane vor fi duse la audieri. În cursul lunii martie 2013, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a dispus începerea urmăririi penale faţă de 42 de persoane pentru comiterea, după caz, a infracţiunilor de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave; fals intelectual şi uz de fals, luare de mită şi dare mită, informează Mediafax.

Astfel, astăzi a fost declanşată o acţiune la care participă 13 procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi 175 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, fiind efectuate 44 de percheziţii domiciliare şi, de asemenea, puse în executare 42 de mandate de aducere.

„Activitatea infracţională a constat, în principal, în fraudarea de către mai mulţi medici şi angajaţi ai unor laboratoare de analize medicale a bugetului Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate prin decontarea unor analize medicale care nu au fost efectuate în realitate, cauzându-se un prejudiciu de peste 500.000 de euro”, se arată într-un comunicat al Parchetului Capitalei, remis Mediafax.


Cercetările în cauză sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi DGPMB – Serviciul Grupuri Infracţionale Violente, cu sprijinul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii.

1 COMENTARIU

  1. Dar cu spaga data la fiecare internare sau la orice interventie chirurgicala,cum ramane? Sunt politisti,procurori,judecatori care dau spaga TRADITIONALA atunci cand ajung la operatie. Pe doctori nu-i ia nimeni?E o chestie de notorietate,ce se intampla in spitale.
    Alo,DNA? Raspunde cineva?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.