Mihai Mălaimare, declarat în incompatibilitate de ANI, pentru că a fost simultan...

Mihai Mălaimare, declarat în incompatibilitate de ANI, pentru că a fost simultan membru CNA şi director al Teatrului Masca

0
DISTRIBUIȚI

M.MalaimareZL6

Mihai Mălaimare a fost în incompatibilitate din decembrie 2008 până în ianuarie 2013, întrucât a fost atât membru titular al Consiliului Naţional al Audiovizualului, cât şi manager, respectiv director al Teatrului Masca din Bucureşti, a anunţat astăzi Agenţia Naţională de Integritate (ANI). Mihai Mălaimare a declarat joi, pentru Mediafax, că va contesta în instanţă decizia ANI. „Eu nu am primit această informaţie, aştept să o primesc.


Firesc era ca eu să fiu informat primul, aşa scrie şi în lege de altminteri, dar se pare că instituţia asta nu are treabă cu legea proprie. Când voi fi anunţat eu, atunci o să fac o declaraţie de îndată”, a spus Mihai Mălaimare.

Întrebat dacă va contesta în instanţă decizia ANI după ce îi va fi comunicată oficial, Mihai Mălaimare a spus: „Bineînţeles că o să-i dau în judecată, evident că o să-i dau în judecată, nu încape discuţie”.

Potrivit Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI), în perioada 15 decembrie 2008 – 11 ianuarie 2013, Mihai Adrian Mălaimare a fost, simultan, atât membru titular în Consiliul Naţional al Audiovizualului, funcţie de demnitate publică asimilată celei de secretar de stat, cât şi manager, respectiv director al Teatrului Masca din Bucureşti, funcţie de conducere specifică instituţiilor publice, încălcând astfel dispoziţiile articolului 12, din Legea Audiovizualului, precum şi articolul 84 din Legea 161/2003, privind unele măsuri pentru asigurarea transparenţei în exercitarea demnităţilor publice, a funcţiilor publice şi mediul de afaceri, prevenirea şi sancţionarea corupţiei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.