Misiune imposibilă pentru „panterele roz” de la Danzio pe terenul campioanei de...

Misiune imposibilă pentru „panterele roz” de la Danzio pe terenul campioanei de la Târgoviște

0
DISTRIBUIȚI

danzio03

Baschetbalistele de la BCM Danzio joacă mâine la Târgoviște, într-un meci în care gazdele sunt favorite certe. Proaspăt ieșite din Euroliga feminină, gazdele de mâine domină și sezonul acesta Liga națională feminină, și e greu pentru timișorence să spere la o victorie.

Meciul  de la Târgoviște este primul din seria de trei partide în care Danzio pornește cu șansa a doua, alături de meciul de pe teren propriu cu Satu Mare și deplasarea de la Arad.


Oricum, timișorencele sunt foarte aproape să își atingă obiectivul, calificarea în play-off, chiar dacă de pe una din ultimele două poziții. În condițiile în care cele de la Târgoviște sunt liderele campionatului, cu 42 de puncte după doar un meci pierdut la Arad, victoria gazdelor este mai mult decât previzibilă. În Cetatea Chindiei evoluează una dintre cele mai bune baschetbaliste românce, Gabriela Mărginean, dar și fosta jucătoare de la Danzio, Ancuța Stoenescu, la care se adaugă străinele Matic, Milikovic, Ajavon, Robbins și Tikhonenko. Meciul se va disputa sâmbătă, de la ora 16.00, și va fi arbitrat de Dragoș Stan și Bogdan Badea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.