Motivul pentru care aleşii PDL vor contesta împărțirea banilor în județ de...

Motivul pentru care aleşii PDL vor contesta împărțirea banilor în județ de către Titu Bojin

1
DISTRIBUIȚI

bojin la psd05

Consilierii PDL Timiş vor înainta o adresa Prefecturii Timiş pentru a semnala că hotârârea prin care se repartizează sumele defalcate din veniturile bugetului de stat către primăriile din Timiș este incorectă, pentru că îi defavorizează pe primarii „portocalii”. “Repartizarea sumelor de la bugetul de stat le vom ataca în contencios administrativ cu toate consecințele ce rezultă de aici, pentru că a fost o repartiție inechitabilă, în sensul că unii au primit sume foarte mari și alții au primit sume foarte mici.


S-a politizat, s-a făcut o împărțeală exclusiv politică. USL-ul a primit sume duble, triple, decât orașe chiar de patru ori mai mari decât orașele care sunt și aparţin PDL-ului. Cei care cunosc legea o să-și dea seama că este o chestiune care într-adevăr este extrem de defavorabilă, numai că va trebui odată să se întâmple ceea ce trebuie și să respectăm legea. Noi nu dorim decât să se respecte legea”, a declarat, în plen, Tiberiu Lelescu, liderul consilierilor PDL.

Şeful CJT, Titu Bojin nu se teme de ameninţarea pedeliştilor şi spune că “multe primării PDL au primit mai mulți bani decât se așteptau. Toate primăriile USL au primit bani mai puțini cu până la un miliard, chiar și două miliarde diferență pentru unele comune, care au primit mai puțin acum decât anul trecut. Atunci dacă vezi că ți s-a crescut suma sau ți s-a dublat, nu poți să nu apreciezi lucrul ăsta. Eu nu sunt chiar convins că în perioada următoare colegii noștri vor ataca în contencios pentru că asta presupune pe de-o parte să blocăm în continuare activitatea din primării, pe de altă parte sumele care trebuie să le achităm către primării, mare parte dintre ele se vor duce pe arierate, tocmai pe ceea ce susțineau și colegii noștri de la PDL”.

 

 

 

1 COMENTARIU

  1. Ce-mi place de PDL…. Ei au impartit banii corect, cum zice legea….
    Daca T. Bojin are si pe jumatate dreptate, inseamna ca Lalescu si gasca sutn niste nenorocoti care ar merita sa ramana in opozitie inca 50 de ani …

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.