O asociaţie nemţească sterilizează 300 de câini în Timişoara

O asociaţie nemţească sterilizează 300 de câini în Timişoara

2
DISTRIBUIȚI

daniflor17

După ce şi-a atras critici vehemente din partea mai multor asociaţii de protecţia animalelor cu privire la modul în care a gestionat problema câinilor vagabonzi şi faptul că a introdus obligativitatea ca toţi câinii care nu sunt de rasă să fie sterilizaţi, edilul şef Nicolae Robu a găsit în sfârşit sprijin şi înţelegere faţă de demersul său, după cum a anunţat astăzi.


„Asociaţia germană PerspekTIERisch a venit la noi să ne ajute în acţiunea pe care am inițiat-o de sterilizare a tuturor câinilor care nu sunt de rasă. Organizaţia va steriliza, începând de astăzi, 300  de câini la sediul Danyflor la care am găsit parteneri care apreciază modul în care noi am înțeles să rezolvăm problema câinilor”, a explicat edilul şef.

2 COMENTARII

  1. Muntii nostri aur poarta, noi cersim din poarta in poarta.
    Dincolo de absurdul obligatiei de a-ti steriliza cainele proprietate daca nu este de rasa constat un lucru foarte grav de asemenea. Primarul se lauda ca a adus in Tmisoara o asociatie din Germania care ar steriliza gratis cainii (patronul Danyflor il contrazice manopera ar fi gratis dar materialele sint platite de noi) insa de ce ne umileste. Unde sint banii publici ai timisorenilor ? Primarul arunca banii pe plata servicilor lingailor lui (ASC Recas) pe programe de consultanta care indeplinesc sarcinile Drectiilor din Primarie, pe manageri in concedii, pe plata serviciilor unor avocati care s-au aciuit pe lnga Regii ale primariei care deja au avocati si apoi ne umlleste cersind de la fel de fel de asociatii straine ca nu avem bani sa sterilizam cainii vagabonzi. Un asemenea primar imi face greata.
    In plus numai cazarea acestor nemti ne costa cat ne-ar costa manopera Universitatii de Stiinte Agricole.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.