O poveste despre viața dinainte de potop, la Teatrul Maghiar

O poveste despre viața dinainte de potop, la Teatrul Maghiar

0
DISTRIBUIȚI

inainte de potop

O porție bună de râs, pe un text inteligent și spiritual – asta a pregătit în această seară Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” din Timişoara. Doamnele și însoțitorii lor vor putea urmări piesa ”Înainte de potop” , scrisă de fraţii Presnyakov, de la ora 19.00.


Spectacolul, în regia lui Szabó Máté, spune povestea unui unui bărbat de vârstă mijlocie  care încearcă să se salveze pe sine și tot ceea ce mai poate conta pentru el înainte de potop. Această istorie plină de haz și de situații neașteptate pune accentul pe realitatea de zi cu zi. Personajul principal nu e deloc eroul care face alegeri în funcție de valori, ci unul care lasă cea mai mică rază de speranță de la orizont să aleagă pentru el.

Decorul este realizat Albert Alpár, costumele îi aparțin lui Cseh Renátó, iar compoziția muzicală a fost realizată de căștigătorul premiului UNITER pentru Muzică de teatru,  Cári Tibor. Spectacolul îi prezintă pe actorii Aszalos Géza, Bandi András Zsolt, Virág György, Magyari Etelka, Kiss Attila, Mátray László, Fall Ilona, Molnos András Csaba, Éder Enikő, Dukász Péter, Nagy Sándor, Vass Richárd, Balázs Attila, Kocsárdi Levente și László Pecka Péter. Casa de bilete este deschisă de luni până vineri, dela 16.00 la 19.00, sau cu o oră înainte de începerea spectacolelor, pe  str. Alba Iulia, nr.  2. Biletele se pot achizționa și online, accesând site-urile: www.tm-t.ro sau www.biletmaster.ro. Rezervările își pierd valabilitatea cu 20 de minute înainte de începerea reprezentației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.