O timişoreancă de 70 de ani, „dovada” lui Robu că Timpark merge...

O timişoreancă de 70 de ani, „dovada” lui Robu că Timpark merge ca la carte

4
DISTRIBUIȚI

PNL09

Plata prin SMS în cadrul noului sistem de parcare Timpark, taxa pe câine şi obligaţia de a steriliza câinii care nu sunt de rasă au fost doar câteva dintre temele pentru care edilul şef Nicolae Robu a fost aspru criticat în ultima perioadă.


Dacă în privinţa câinilor edilul şef a primit confirmarea că a procedat corect tocmai la frizerie, despre sistemul de plată prin SMS Robu a avut plăcerea de se convinge chiar cu ochii săi.

La conferinţa de presă a PNL de vineri, acesta a explicat că „ieri eram în maşina mea de serviciu şi am văzut o doamnă cam la 70 de ani cu telefonul în mână în faţa unui panou Timpark. Am oprit să văd cum stau lucrurile şi am urmărit ce face. Apoi am întrebat-o dacă s-a descurcat şi mi-a spus că da, deşi a avut mici probleme şi o eroare, până la urmă a reuşit să finalizeze cu succes operaţiunea. Vă rog să nu mai subestimăm cetăţenii Timişoarei. Felul în care este abordat sistemul va fi ridicol în câteva luni, atunci când ne vom obişnui şi va dispărea reticenţa de altfel obişnuită faţă de tot ce este nou”, a spus Robu.

4 COMENTARII

  1. Am parcat zilnic cu telefonul mai întâi cu sms că era mai simplu apoi cu voucher şi pot spune că doar tâmpiţii se pot plânge de acest sistem. Este incomparabil mai simplu şi mai comod decât orice altă variantă şi trebuie să fii cretin să vrei să umblii cu tichetele alea sau cu mai ştiu eu ce bazaconii vor unii când ai telefonul la îndemână. Aşa că dl. Robu merită doar felicitări pt. că se ţine tare pe poziţie cu acest sistem ca şi pt. celelalte lucruri făcute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.