Orza, despre actuala conducere a primăriei: „E un oraș în care nimeni...

Orza, despre actuala conducere a primăriei: „E un oraș în care nimeni nu mai întreabă pe nimeni”

5
DISTRIBUIȚI

adrian orza 2 p

Consilierul local Adrian Orza a comentat astăzi despre metoda găsită de edilul şef de a obliga proprietarii din Piaţa Victoriei să îşi renoveze clădirile.


Ieri, Robu anunţa că piaţa va fi declarată zonă protejată şi că proprietarii de clădiri vor fi obligaţi prin lege să renoveze faţadele clădirilor, altfel riscând amenzi. Despre proiectul noii administraţii, Orza, viceprimar pe vremea lui Gheorghe Ciuhandu, a declarat că „ideea de a reface faţadele clădirilor istorice din centrul oraşului nu e una nouă. Ea trebuie trecută însă prin filtrul dezbaterilor publice. Noi atunci ne-am gândit să facem un fond refinanţabil din care prin filtrul consiliului local să poată fi reabilitate. Că e acum o altă variantă e ok, dar trebuie făcută dezbatere publică. Susţin orice variantă legală de reabilitare a clădirilor istorice”. Totuşi, Orza a atenţionat că  „e un oraş în care nimeni nu mai întreabă pe nimeni şi lucrurile se întâmplă doar cum vrea un grup de persoane. Nu e specific oraşului ăsta.”

 

5 COMENTARII

  1. nu l-am votat si nici nu imi place de robu dar ideea celor dinainte ca cladirile istorice sa fie reabilitate pe banii celorlalti era ridicola si nesimtita.

  2. Cine locuieste in buricul targului trebuie sa plateasca pentrru asta. Nu-si poate permite sa locuiasca acolo, n-are decat sa se mute!
    Au cumparat pe nimic niste spatii uriase si acum se plang ca sunt pensionari si nu au bani pentru intretienre, daramite pentru reabilitarea fatadei…
    Doar nu o sa platim noi pentru ei – ca nici ei nu platesc pentru noi 🙂

  3. @johnny;baga-ti mintea-n pantaloni si trage fermoarul!Cred ca esti din rasa aia cu par pe limba,tine-ti gura inchisa,si vezi ca trenul foamei circula si-n sens invers!

  4. Matusa mea a locuit deasupra cofetariei „Trandafirul”,atatea invarteli a facut echipa omului cu blana,ca tusa a primit 10.000 de marci !?!,reabilitarea a fost facuta pe banii cui?,iar acuma cladirea valoreaza zeci de milioane de euro !!!Poate stii cazul omule care tragi tare cu pensionarii ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.