Orza se ia de “primarul Facebook”: “Dezbaterea publică nu înseamnă chat!”

Orza se ia de “primarul Facebook”: “Dezbaterea publică nu înseamnă chat!”

1
DISTRIBUIȚI

orza si ciuhandu

Consilierul PNŢCD Adrian Orza a dat astăzi definiţia dezbaterii publice, în cadrul unei conferinţe de presă. „Dezbatere publică nu înseamnă chat. Legea o spune, nu o spun eu.  O dezbatere publică cerută de legea aministraţiei locale este de alt gen decât vituală, tu ca politician poţi să îţi faci prin diferite sisteme, dar când trebuie să faci o debzatere publică o faci aşa cum o cere legea administraţiei locale”.

Ţărănistul a anunţat că partidul său va organiza  la finele acestei luni o dezbatere pe tema dreptei, a principiilor promovate, eveniment la care vor lua parte personalităţi marcante la nivel local, judeţean şi din alte ţări.


Întrebat de scopul evenimentului, Orza nu a putut da o lămurire, dar s-a mulţimit să explice că va fi de bun augur ca oamenii să vadă că dreapta poate avea un mesaj unitar. Chiar şi fără a avea un ţel bine definit, Orza dat asigurări că va organiza cât mai multe dezbateri publice pentru că, spune el, sunt necesare pentru informarea corectă a cetăţenilor.  La câteva minute după, pentru a nu lăsa senzaţia că a atacat primarul, Orza a explicat că „mi se pare foarte bine că domnul Robu face lucrurile astea pe Facebook. E chiar ok, nu pot decât să susţin demersul ăsta”.

 

 

1 COMENTARIU

  1. De data asta, Orza are dreptate….
    Si ce dezbateri organizeaza el, la care vor veni personalitati marcante peste personalitati marcante?…… Pfuuuuiiiii…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.