Papa Francisc a sunat la un chioşc de ziare din Buenos Aires...

Papa Francisc a sunat la un chioşc de ziare din Buenos Aires pentru a-şi anula abonamentul

0
DISTRIBUIȚI

>>>ANSA/ PAPA: 'POPOLO PREGHI DIO DI BENEDIRMI'

Papa Francisc l-a surprins pe proprietarul unui chioşc de distribuire a ziarelor din Buenos Aires pe care l-a sunat de la Vatican pentru a-i spune că renunţă la serviciul său întrucât s-a mutat, informează Catholic News Agency, citat de Mediafax.


Pe 18 martie, Daniel Del Regno, unul dintre patronii chioşcului de ziare, a răspuns la telefon şi a auzit că cineva îi spunea: „Salut Daniel, sunt cardinalul Jorge”. S-a gândit că probabil este un prieten al fostului arhiepiscop de Buenos Aires, care cumpăra zilnic ziarul de la el.  „Serios, sunt Jorge Bergoglio, sun de la Roma”, a insistat noul Papă Francisc.

„Am fost şocat, am izbucnit în lacrimi şi nu mai ştiam ce să spun”, a spus Del Regno. „Mi-a mulţumit pentru distribuirea ziarului în tot acest timp şi a transmis salutări familiei mele”, a adăugat el. În momentul în care cardinalul Bergoglio a plecat la Conclav, Del Regno îl întrebase dacă s-a gândit că ar putea fi ales papă. „Mi-a răspuns: este un vis prea frumos. Ne vedem peste 20 de zile; între timp să îmi livrezi ziarul”, şi-a amintit el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.