Patronul de la Moticica a atacat decizia procurorului din dosarul de evaziune...

Patronul de la Moticica a atacat decizia procurorului din dosarul de evaziune fiscală. Vezi despre ce este vorba

1
DISTRIBUIȚI

justice

Patronul firmei Moticica, Mihai Moticica, a atacat în instanţă una dintre hotărârile procurorului în dosarul de evaziune fiscală în care a fost reţinut pentru săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani.


Moticica, un apropiat al liderului PSD Timiş, Titu Bojin, a fost acuzat că a făcut tranzacţii comerciale fictive cu ţiganii de 1,4 milioane de lei, prejudiciul reţinut în sarcina sa fiind de peste 500.ooo lei, poliţiştii percheziţionând anterior sediul firmei.. După ce a fost reţinut 24 de ore, procurorul a decis să nu-l mai prezinte pentru arestare, ci i-a dat interdicţia de a părăsi localitatea. Pe rolul Tribunalului Timiş s-a aflat, astăzi, cererea lui Mihai Moticica, împotriva acestei decizii a procurorului. Inculpatul nu a fost prezent, iar instanţa a judecat în lipsă, ridicând excepţia necompetenţei teritoriale a instanţei timişene, având în vedere că decizia a fost luată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinţi. Instanţa a decis declinarea competenţei către instanţa similiară din Drobeta Turnu Severin.

1 COMENTARIU

  1. Nu e destul de clar pentru toti? Nu se vede ca e un dosar orchestrat de colegii lui Bojin, acum in preajma alegerilor din PSD Timis? Nu te lasa domnule presedinte!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.