Paul Prodana anunţă revenirea galeriei alb-violete la meciurile de baschet ale BC...

Paul Prodana anunţă revenirea galeriei alb-violete la meciurile de baschet ale BC Timişoara

2
DISTRIBUIȚI

paul-prodana-2

”Leii” din Banat ar putea avea parte din nou de atmosfera de pe vremea Elbei, când sala lua foc la orice meci important. Paul Prodana și o parte a galeriei alb-violete ar putea readuce atmosfera chiar de joi, de la meciul cu Gaz Metan Mediaș, de la ora 19.

După ce o parte din vechea gardă a galeriei s-a alăturat celor de la ACS Poli și a făcut deplasarea cu echipa la Arad, aceiași ultrați doresc să revină și la baschet. Paul Prodana a vorbit prima dată despre acest lucru la emisiunea ”În prelungiri” de sâmbătă de pe TVR Timișoara și ne-a confimat și în această dimineață decizia. ”Da, am vorbit cu băieții să venim la meciul cu Gaz Metan Mediaș, vrem să venim și cu o tobă. În toată această perioadă eu am continuat să merg la meciurile de baschet”, ne-a declarat Paul Prodana. Fostul lider de galerie susține că el nu a fost de acord niciodată cu decizia galeriei de nu mai veni la baschet din toamna lui 2010. ”Eu m-am certat atunci cu ei, niciodată nu am fost de acord să nu mai venim la baschet.


Pe ei îi deranja că venise Popescu, dar le-am zis că și la fotbal a venit Alexa de la Dinamo, l-am înjurat la început și peste un an a devenit idolul nostru. Bun, pe ei îi deranja și că plecase Dragan Petricevic, dar noi nu putem impune președintelui de club ce antrenor să numească. Au fost probleme de ultrași la vremea respectivă”, a mai precizat Prodana.

Anul 2012 a fost unul de mari schimbări la BC Timișoara. În primăvară, echipa a mers foarte prost și a terminat pe locul 12 sezonul. Antrenorul Dragan Petricevic, foarte iubit la Timișoara, a demisionat în primăvară, înainte de finalul de sezonpe care echipa l-a terminat cu Djordje Jovicic pe bancă. Din vară, conducerea l-a adus pe antrenorul Predrag Badnjarevic, dar și pe stelistul Bogdan Popescu. Între membrii galeriei și jucător au fost conflicte în trecut, deoarece Popescu a înjurat Timișoara la un meci între Timișoara și Steaua, iar suporterii au vrut chiar să îl bată. Pentru club, din punct de vedere sportiv, deciziile s-au dovedit a fi inspirate, întrucât Popescu a fost MVP-ul turului și forma alături de Zlatko Jovanovic și Dominique Archie coloana vertebrală a echipei. Sub comanda lui Badnjarevic, BC Timișoara a jucat finala Cupei României și și cea a campionatului. Galeria s-a ținut însă de promisiune și a nu mai încurajat echipa în mod organizat.

2 COMENTARII

  1. Nu a promis ca strange el ca strange lume si la ACS, iar la Arad s-au prezentat 35 de oameni, inclusiv el, conducerea clubului si colaboratorii comerciali, dupa ce ani de ani ne „bateam” intre noi pentru cele 500 de bilete, numarul maxim de bilete pe care le puteam cumpara la Arad.

    Acum un an, tot intr-o zi lucratoare: http://youtu.be/d7f1MKZivnE

  2. brancovane, mai taci odata. peste tot dau de tine. cum citesc un articol despre POLI TIMISOARA hop si tu. Nu sti decat sa scuipi venin. vezi-ti de asu tau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.