Pedelistul Cornel Sămărtinean, supărat că nu poate duce vocea poporului în Parlament....

Pedelistul Cornel Sămărtinean, supărat că nu poate duce vocea poporului în Parlament. Cine i-a stricat ziua deputatului

4
DISTRIBUIȚI

cornel-samartinean-tv-1-p

Deputatul PDL Cornel Sămărtinean și-a dat seama că societatea civilă este subestimată de cei aflați la putere, așa că visează să schimbe aceatsă situație. Fostul director al Aeroportului Internațional Traian Vuia din Timișoara s-a supărat pe USL pentru că nu face dezbatere publică pe marginea modificării Constituţiei.  În viziunea deputatului, o asemenea modificare nu se poate face fără a ţine cont de opinii avizate ale specialiştilor în drept, precum și ale societății civile şi mass media.  „Eu nu fac parte din comisia de dezbatere a Constituţiei.


Mi-aş fi dorit să preiau opiniile şi informaţiile de la societatea civilă şi să mergem în Parlament, să le transmitem ceea ce cu adevărat poporul îşi doreşte. Doresc să demarez un program de dezbatere pe acest subiect, nu numai la Timişoara, ci şi la nivel naţional. Cred că colegii mei din coaliţia aflată la putere nu au intenţia să facă acest lucru, aspect care pe mine mă îngrijoarează. Trebuie să evităm situaţia din 2003 când s-a făcut publicitate excesivă pe un singur punct”.  Pentru a preveni abuzurile, de astăzi toţi cei interesaţi pot merge la cabinetul deputatului, unde îşi vor putea exprima ideile şi vor beneficia de consultanţă din partea unor specialişti. Sămărtinean se fereşte să facă vreo acuzație la adresa USL, dar spune că „din acestă cauză am început să trag un semnal de alarmă, să încerc să îi fac să conştientizeze că e necesară o dezbatere reală. Nu se ştie niciodată, orice lucru care nu prea vrei să îl spui… poţi să te aştepţi la surprize, nu e aşa?”

 

4 COMENTARII

  1. „ca colegii” tai nu ti-au spus ce vrea populatia??????????? au votat 88% sa plecati dracu din politica, in frunte cu basescu ca a-ti distrus tara asta. Asta sa le spui la „ca colegii tai”, agramatule

  2. Pentru a semnala abuzurile infaptuite cu buna stiinta de samartinean cornel mircea-spionaj,falsuri,abuzuri materiale,umane-din perioada 10.01.2010-18.06.2012,unde ne putem adresa pentru rezolvare,deoarece au trecut 8 luni de la demiterea acestui anti-USL !?!8 luni de cercetari,pacturi politice,cand faptele sunt CLARE:spionaj,fals in acte,delapidari,licitatii aranjate,abuzuri fata de angajatii de la aeroportul Timisoara !!!Cand va fi arestata aceasta persoana,dosarele penale prea stufoase, au depasit 1 m in grosime !!!

  3. Cand va fi executat acest buticar,are atatea dosare penale,vad ca si-a mutat taraba”Perla Marii”,undeva in P-ta Maria,cum isi permite sa arunce cu noroi in partidul unic de guvernamant,traiasca USL !!!deja a devenit penibil acest taranoi !!!Auzi „s-a suparat pedelistul cornel samartinean,i-a stricat ziua”!!!Ajunge el cat de curand la bulau,cu toate ifosele lui de pedelist-ardist !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.