Percheziţii la o reţea de spărgători de locuinţe. Vezi cum acţionau membrii...

Percheziţii la o reţea de spărgători de locuinţe. Vezi cum acţionau membrii grupării

0
DISTRIBUIȚI

mascat spate

Poliţiştii fac astăzi 16 percheziţii, la persoane suspectate că au spart 16 locuinţe şi sedii ale unor firme, de unde au furat bani, aparatură electronică, unelte şi materiale de construcţii, în valoare de peste 200.000 de lei.


În urma percheziţiilor, 16 persoane, cu vârste cuprinse între 18 şi 30 de ani, vor fi duse la audieri.

Acţiunea are loc în Bucureşti, Pantelimon şi Popeşti-Leordeni. „Membrii grupării sunt suspectaţi de comiterea a 16 furturi din societăţi comerciale şi locuinţe, fapte prin care au creat părţilor vătămate un prejudiciu de peste 200.000 de lei”, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Ilfov. Anchetatorii au stabilit că membrii grupării au furat din locuinţe şi firme din Bucureşti şi din localităţile ilfovene Pantelimon şi Popeşti-Leordeni.

„Membrii grupării au pătruns în imobile prin forţarea uşilor şi a geamurilor tip termopan, când proprietarii nu erau acasă şi au sustras sume de bani şi aparatură electronică. Din societăţi comerciale, suspecţii au sustras, în general, materiale şi unelte folosite în construcţii”, a precizat sursa citată În locuinţele percheziţionate au fost găsite mai multe bunuri care ar fi fost furate de membrii grupării. Percheziţiile sunt făcute de ofiţeri de la Poliţia oraşului Popeşti-Leordeni, cu sprijinul poliţiştilor de la Serviciul Acţiuni Speciale Ilfov.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.