Percheziţie la un patron suspectat de evaziune fiscală. Ce au descoperit poliţiştii

Percheziţie la un patron suspectat de evaziune fiscală. Ce au descoperit poliţiştii

3
DISTRIBUIȚI

mascat spate

Percheziţie la proprietarul unei firme de închirieri auto bănuit de evaziune fiscală.


În locuinţa suspectului din Vulcan, poliţiştii hunedoreni  au descoperit 250 de contracte de închiriere, contacte încheiate pentru un număr cuprins între 1 şi de 20 zile, preţul închirierii fiind de 100 lei/zi, care nu erau declarate. Actele au fost ridicate, iar bărbatul s-a ales cu dosar penal. Administratorul fimei de închirieri auto, un bărbat de 39 de ani, este cercetat în libertate pentru evaziune fiscală. Poliţiştii au cerut ajutorul inspectorilor fiscali de la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Hunedoara pentru a calcula prejudiciul cauzat bugetului de stat de bărbat prin nedeclararea veniturilor obţinute.

3 COMENTARII

  1. Cu ce rahaturi se ocupa politistii de la investigarea fraudelor!!!! Ati ajuns sa numarati tigarile la fir,sa faceti dosare penale pt.100 lei/zi,nedeclarati la finante… Ce mai urmeaza ??? Arestarea BOSCHETARILOR,ca nu declara veniturile ??? Acestia sunt evazionistii cu care va luptati voi ? PENIBIL !!!

  2. Era si culmea sa-l aresteze. Ce pericol e pentru societate? In opinia mea,trebuie arestati doar cei care savarsesc fapte cu violenta. Ceilalti nu sunt un pericol pt societate. E asa de greu de inteles pt anchetatori?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.