Poliţiştii de frontieră au făcut percheziţii la un falsificator de cărţi de...

Poliţiştii de frontieră au făcut percheziţii la un falsificator de cărţi de identitate. Vezi cât de ieftin era un document contrafăcut

9
DISTRIBUIȚI

politia de frontiera mascati suspecy

Poliţiştii de frontieră timişeni au percheziţionat, în această dimineaţă, două locaţii din Hunedoara, care aparţin unui bărbat acuzat de falsificarea de cărţi de identitate. Totul a început joi seara când la vama  Cenad, un bărbat de 32 de ani a vurt să iasă din ţară ca pasager   într-un Mercedes. La controlul de frontieră, agenţii au stabilit că este un fals cartea de identitate prezentată. În urma audierii bărbatului, aceasta a declarat că a cumpărat cartea de identitate de la cetățeanul român  G P, în vârstă de 41 de ani  din Hunedoara, în schimbul sumei de 200 lei. Polițiștii de frontieră au extins cercetările şi în această dimineaţă o echipă operativă, formată din polițiști de frontieră din cadrul S.P.F.


Sannicolau Mare și I.T.P.F. Timișoara,  a efectuat două percheziții la domiciliul numitului G.P. precum și la reședința acestuia. În urma perchezițiilor au fost ridicate două aparate laminate,  o unitate centrală, o imprimantă cu scanner, o cartelă telefonică  precum și carduri de memorie.Pe numele suspectului, poliţiştii de frontieră au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de fals material în înscrisuri oficiale.

9 COMENTARII

  1. Mari frustrati sunteti domnilor! Voi sunteti genul ala de comentatori sarcastici(dar fara umor)care indiferent daca actiunea este una de laudat sau nu trebuie sa refulati si voi…macar aici, daca in viata de zi cu zi nu puteti s-o faceti.

  2. Ce mare actiune …. Pai,nu-i duce capul la chestii mai serioase. Alearga dupa o carte de identitate falsa si dupa vreun amarastean care are 2,3 cartuse tigari la el. RUSINE.

  3. Bota, ca sa nu mai scrii tampenii, ia si tu aminte ca perchezitia se face nuumai dupa ce a inceput urmarirea penala! in baza actelor premergatoare nu merege…….Degeaba stai prin instante toata ziua, ca tot pateu esti! Baftalo!

  4. Nu sunt unul dintre ei dl. Slim. Sunt unul din cei care apreciază ca își fac bucatica lor, după falsificatori de acte de identitate si după clauze ar trebui sa alerge ei, ce atâta vâlvă cu tigarile? Sa mai muncească si autoritatea naționala a vamilor, ca parca ei se ocupat de evaziune, si sa-i ajute si poliția economică sau cum se mai numește acum, si atunci o sa le apreciez fiecare acțiune oricât de mică. O seara faina!

  5. Parerea mea este ca nu isi fac treaba nici pe „bucatica” lor. Devin penibili cand fac atata valva pt. niste chestii minore sau cand numara tigarile la fir ca sa apara in presa ca sunt mai multe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.