Povestea fetelor care vor să-i facă pe timișoreni să danseze

Povestea fetelor care vor să-i facă pe timișoreni să danseze

0
DISTRIBUIȚI

noemiadriana

Deşi aparent orașul nostru se bucură de un număr cât se poate de respectabil de cluburi, baruri, pub-uri sau lounge-uri unde au loc o sumedenie de petreceri, lumea care circulă prin aceste stabilimente a uitat cum e să dansezi în asemenea locuri. Cel puţin, aceasta este ideea de la care două timişorence îndrăgostite de muzica „bună“ au pornit într-o călătorie sonoră lunară, care poartă numele de „Let’s Dance”.

„Toată chestia a pornit de la ideea ca n-ai unde dansa în oraşul nostru, cel puţin asta am observat noi în diverse locuri. Drept urmare, am zis hai să facem noi ceva. Aşa s-a născut conceptul acesta, care nu are muzică pretenţioasă, mergem pe hituri preponderent şi ne-am inspirat din single-ul omonim al lui David Bowie“, spun Noemi şi Adriana, care au pus în practică prima ediţie a acestui proiect de Ziua Îndrăgostiţilor, la Manufactura.

Muzica menită să-i facă pe oameni să danseze este aleasă din topurile anilor 80 şi 90, iar pentru data de 8 martie, cele două DJ-iţe pregătesc în aceeaşi locaţie o noapte „mai altfel“ în care din difuzoare vor răsuna voci de femei puternice şi „bărbaţi sexy“.


„Vrem să facem diverse teme, prima ediţie de Valentine’s Day am dedicat-o cuplurilor. Pentru 8 martie pregătim un party dedicat femeilor. În care vor fi prezente femei puternice care cântă foarte bine şi bărbaţi sexy, ăia care pe nu le plac bărbaţilor… de genul Lenny Kravitz, Prince sau Danko Jones. Urmează o ediţie de rock, cu latura dansabilă a acestui gen, după care ne-am gândit să facem un party de rock’n’roll“, spun iniţiatoarele acestui proiect.

Dacă Noemi a mai pus „pe ici pe colo“ muzică, Adriana e la prima experienţă în această ipostază. Cele două timişorence spun că „Let’s Dance” nu are un target legat de vârstă, conceptul adresându-se oamenilor care nu se regăsesc în muzica actuală. „N-avem nume de scenă şi nu vrem renume din chestia asta. Vrem doar ca puţinii oameni care ascultă altceva să se înveţe că lunar, într-o locaţie se întâmplă o chestie de genul acesta. Ca vârstă nu există target, fiindcă mulţi tineri ascultă 80s, e mai degrabă legat de ce ascultă acasă în mod constant, e pentru cei care nu se regăsesc în muzica actuală, pentru oamenii care merg la concerte de alt gen”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.