Pregătiri pentru pedalarea din 2013. Cum arată primăvara și vara „Verde pentru...

Pregătiri pentru pedalarea din 2013. Cum arată primăvara și vara „Verde pentru biciclete”

1
DISTRIBUIȚI

69318_218720638259043_1687074247_n

I-Velo ar putea deschide, în curând, un nou centru de închirieri de biciclete în preajma hotelului Timişoara – anunţul a fost făcut, astăzi, de omul de afaceri Emil Cristescu.


La patru ani de activitate “Verde pentru biciclete”, Cristescu a explicat că este mulţumit de cum decurge activitatea şi că din ce în ce mai multe organizaţii promovează mersul pe bicicletă, lucru care este de bun augur. Calendarul “Verde pentru biciclete” pentru anul 2013 arată astfel: Pedalezi şi câştigi în lunile martie – aprilie,  Pedalarea de Primăvară  – 21 aprilie, Skirt-Bike – 19 mai, Arsenal Park – a military bike race – 23 iunie, Turele cicliste bănăţene, Numărătoarea de toamnă, Permis de biciclist – noiembrie şi Iluminarea surpriză din decembrie 2013.  Totodată, cei de la VpB vor continua şi campaniile prin care promovează mişcarea în aer liber, prin programul „Şi eu susţin Verde pentru Biciclete”, participări la festivalul Plai şi Săptămâna Mobilităţii Europene. Vor fi și participări la expoziţii stradale a fotografiilor realizate în cadrul campaniei VpB, concurs foto la final de an cu cele mai reuşite cadre suprinse de pe bicicletă şi plimbări cu ricşa pe timp de vară.

Foto: facebook/verdepentrubiciclete

1 COMENTARIU

  1. Astept urmatoarea declaratie de la d-l primar:”incepand de azi ,Timisoara am amanetat-o fratilor Cristescu pt aportul lor deosebit in campania electorala .Pe mine va rog sa ma scuzati sunt doar un datornic la vremea platilor „””!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.