Prima ediție a festivalului comercial Xland Music a rămas la nivel de...

Prima ediție a festivalului comercial Xland Music a rămas la nivel de promisiune: vedete mari, lume puțină GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1090655582">
IMG_9242
Scena a fost rezervată artiștilor comerciali. FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

Prima ediţie a festivalului Xland Music, care a adunat laolaltă o sumedenie de reprezentanţi ai muzicii „comerciale“ din ţara noastră, n-a reuşit să adune prea multă lume aseară în Centrul Regional de Afaceri din Timişoara, numărul celor prezenţi fiind cu mult sub aşteptările organizatorilor. Aceștia anunțau că mizează pe 4.000 de oameni la această „reţetă“. Numărul celor care au ţinut să participe la prima ediţie a acestui eveniment a fost comparabil cu cei care au asistat anul trecut la I Rock Festival, desfăşurat în aceeaşi locaţie, adică aproximativ 500 de oameni.

Din punct de vedere tehnic, evenimentul a avut parte de cele mai bune condiţii, organizatorii asigurându-le celor prezenţi un spectacol în adevăratul sens al cuvântului. Înainte de „vedetele“ nopţii, pe scenă au păşit rând pe rând artiştii care fac parte din familia Xland Studio, care au avut parte de un feedback pozitiv din partea publicului, show-urile semnate Boyfriend şi X Avenue (proiectul alcătuit din DJ Jimmy D’Azzaro şi Francesco Delgado) fiind gustate din plin. Prezentatoarea spectacolului a fost Cosmina Păsărin, iar momentele cele mai aşteptate au fost recitalurile Guess Who, Corina şi Antonia, evenimentul încheindu-se cu show-ul unicei DJ-iţe topless din Timişoara, DJ Zhanna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.