DictatoRobu către jurnalişti: ” De când organizez briefinguri în fiecare zi, v-am...

DictatoRobu către jurnalişti: ” De când organizez briefinguri în fiecare zi, v-am crescut audienţa”

0
DISTRIBUIȚI

robu la poli07

Edilul timişorenilor s-a supărat, astăzi, pe jurnalişti pentru că au insistat să îl întrebe de ce şoferii timişoreni plătesc un tarif mai mare pentru parcarea cu plată prin SMS decât prin apel telefonic. Primarul Robu a ţinut să precizeze că explică pentru ultima dată pentru că „nu-mi mai pierd vremea cu astfel de lucruri, dacă vreţi să înţelegeţi bine, dacă nu, punct. Suma de 0,5 euro percepută de operatorii de telefonie mobilă nu este comision, asta este o certitudine. Această variantă s-a aprobat în Consiliul Local, eu am propus cele trei variante mai ieftine, adică 1,5 lei pentru zona 0, 1 leu pentru zona 2 şi 0,50 de bani pentru zona 3 atât pentru plata prin SMS, cât şi prin apel telefonic. Dar în final, Consiliul Local a decis să se păstreze tarifele vechi pentru plata prin SMS, iar variantele propuse de mine să se aprobe pentru plata prin apel telefonic”.

Exasperat de întrebările jurnaliştilor, primarul Robu a spus că „de-aia vă scade audienţa, pentru că vorbiţi despre aceleaşi subiecte.


De când organizez briefinguri în fiecare zi v-am crescut audienţa foarte mult, trebuie să recunoaşteţi, pentru că înainte nu aveaţi atât de multe subiecte, nu vă citea atât de multă lume. Credeţi că eu nu am analizat? Puteţi să scrieţi dacă aveţi despre ce, nu aveţi cum să scrieţi despre nimic. Să nu credeţi că mie mi-e uşor să fac conferinţe de presă zilnic”, dar câteva secunde a încercat să explice că „nu a fost urmă de intenţie să jignesc pe cineva, nu cred că am jignit pe nimeni, nu-mi stă în fire”.

Înainte de a-i ataca de jurnalişti, primarul Robu a lăudat încă o dată noul sistem de parcare TimPark. Primarul a spus că peste 1.000 de şoferi au utilizat acest sistem în primele două zile, dar i-a avertizat pe timişoreni că nu mai pot trişa pentru că „se vor putea face controale mult mai uşor. Controlorii vin cu smartphone-urile, aparatul foto al acestuia captează o imagine cu maşina, iar numărul se caută în baza de date şi în câteva secunde apare un mesaj pe smartphone dacă parcarea este corectă sau incorectă. Dacă este incorectă, se tipăreşte amenda pe o pagină care conţine şi o poză cu maşina şi data la care a fost parcată ilegal”. Nu este pentru prima oară când primarului Robu îi „scârţâie” nervii şi îi atacă pe jurnalişti.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.