Primarul Robu obligă SC Pieţe să modernizeze piaţa din Soarelui: „Trebuie să...

Primarul Robu obligă SC Pieţe să modernizeze piaţa din Soarelui: „Trebuie să poată construi aşa ceva o dată la câţiva ani”

0
DISTRIBUIȚI

1292497179Legume, fructe, piata, alimente, comert, vanzare

Piaţa ca autostrada – edilul şef Nicolae Robu a făcut astăzi o comparaţie între cele două, spunând că ambele atrag „trafic” dacă sunt bine realizate.


Afirmaţiile au fost făcute în contextul în care primarul i-a cerut societăţii SC Pieţe să modernizeze piaţa din zona Soarelui, aflată în paragină de un deceniu. „Aşa cum autostrada atrage trafic, aşa şi o piaţă modernă atrage vânzători. Nu vrem să facem o investiţie uriaşă, dar în final cred că va arăta foarte bine, va fi o piaţă civilizată. Lucrarea va fi realizată din fondurile proprii de la SC Pieţe, îi cer societăţii să fie în stare să investească”, a spus, astăzi, Nicolae Robu.

Pe lângă partea din mijloc care există în acest moment, se vor construi mai multe spaţii, deasupra construcţiei va fi amenajată o terasă, spaţii verzi şi locuri de parcare. Primarul Robu nu ştie la ce sumă de ridică lucrările, doar că acestea vor începe în acest an şi se vor termina până în 2014. „Nu concep ca noua piaţă să nu fie dată în folosinţă până în 2014. SC Pieţe trebuie să poată construi aşa ceva o dată la câţiva ani, mai ales că nu este vorba despre o sumă uriaşă, piaţa are o suprafaţă de 40 de metri pe 15-20”, a mai adăugat Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.