Propunerea şoc făcută de Elena Udrea pe care Ostaficiuc a refuzat-o. Vezi...

Propunerea şoc făcută de Elena Udrea pe care Ostaficiuc a refuzat-o. Vezi ce spune blonda despre planurile politice

1
DISTRIBUIȚI

UDREA LA TIMISOARA12_resize

Elena Udrea a venit, în această seară, la Timişoara ca să-i convingă pe colegii săi e partid să o aleagă în fruntea PD-L pentru că „partidul a avut toată gloria care şi-a dorit-o , iar acum a pierdut două rânduri de alegeri”. Activul a aşteptat-o mai bine de o oră peste ora stabilită, aceasta sosind, aproape de ora 21,  la sediu avându-l ca antemergător pe deputatul Alin Popoviciu, care s-a relaxat la mall înainte de vizită împreună cu Valeriu Trică. Protocolar, Constantin Ostaficiuc a  aşteptat-o cu un buchet de trandafiri roşii şi ambalaj asemenea.


La flori l-a bătut primarul de Sânnicolaul Mare, Dănuţ Groza care şi-a mai arătat încă o dată preţuirea pentru finanţarea dată de Udrea cu un buchet imens de trandafiri cu nuanţe portocalii.

Chiar dacă filiala îl susţine oficial pe Vasile Blaga, Udrea a anunţat că „tot vin cu încrederea că vom discuta despre viitorul PDL şi fiecare dintre noi ne gândim la viitorul PDL”. Ca să trezească la viaţă activul de partid, le-a reamintit celor din sală că PD-L a crescut lupând în opoziţie cu Adrian Năstase şi Ion Iliescu şi avertizat că „ne pleacă liderii din PD-L. Şi sper că nu ne mai pleacă şi alţii. Nu trebuie să mergem la bucată în PNL”. Elena Udrea nu a scăpat ocazia să laude guvernarea Boc şi măsurile luate, decretând „partidul ăsta nu a minţit, a fost un partid onest”. A recunoscut că ocupaţi cu guvernarea „nu ne-am mai ocupat de sufletul partidului, de oamenii de la baza partidului” şi a cerut „să scoaptem partidul din birouri pe stradă”. Mărturisind „cred că mama se lupta când m-a făcut pentru că altfel nu înţeleg de ce mă lupt aşa tare”, blonda a anunţat că „nu este nimic în cariera mea politică care să mă facă să plec capul. Nu am lăsat nici un schelet în birourile de la minister”. Indiferent de rezultat, Elena Udrea a anunţat că nu pleacă din partid şi că „îmi pun problema să mai construiesc încă 20 de ani pentru acest partid politic”. La final aceasta a făcut şi o dezvăluire şoc – în 2011 i-a propus lui Constantin Ostaficiuc să candideze la preşedinţia PD-L, dar acesta a refuzat.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.