Publicul s-a înghesuit la prima piesă de teatru jucată după şapte ani...

Publicul s-a înghesuit la prima piesă de teatru jucată după şapte ani la Hunedoara. Vezi ce au fost obligaţi să facă organizatorii

0
DISTRIBUIȚI

teatru hd

Prima piesă de teatru jucată după şapte ani de pauză în Casa de Cultură din Hunedoara a adus un număr atât de mare de spectatori încât organizatorii au fost nevoiţi ca pe lângă cele 500 de fotolii să mai aducă 150 de scaune din plastic care au fost aşezate pe margine sau între rânduri. Piesa „Titanic Vals” a fost prima jucată pauza în care Casa de Cultură din Hunedoara a fost în renovare. “Prima piesă dupa şapte ani de zile a adus la teatru mulţi hunedoreni.


A trebuit să aducem 150 de scaune din altă parte pentru că acele 500 din sala de spectacole nu au fost suficiente. Oamenii s-au bucurat de spectacol motiv pentru care vor urma alte cinci piese de teatru la care intrarea va fi liberă”, a declarat primarul Hunedoarei, Viorel Arion.

Spectatorii s-au bucurat de fiecare moment din piesă şi au răsplătit cu aplauze actorii, iar aceștia s-au bucurat de un pubic aşa de numeros. “Ne-au primit atât de cald.. Nu am mai vazut demult un public ca aici. Îşi doreau să vadă un spectacol de teatru. S-a simtit asta. De regula actorii nu sunt aplaudaţi când se ridică cortina. O fac în timpul spectacolului dacă place un actor sau dacă place piesa, dar niciodata la început. E minunat să primeşti atât de multe plauze de la o sală atât de plină”, a spus directorul Teatrului Dramatic „Ion D. Sîrbu” din Petroşani, actriţa Nicoleta Bolcă.

Foto: Cristian Coposesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.